Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Kisesküvő

Kisesküvő

Életünk nagy napja az esküvő. Ez földi pályafutásunk legnagyobb ünnepe, épp ezért mindenki szeretné, ha a lehető legszebb is lenne egyben. A szervezéskor mindent meg is teszünk ezért. De a legeslegelején el kell döntenünk egy igencsak egyszerűnek tűnő, de annál bonyolultabb kérdést. Kicsi vagy nagy esküvőt szeretnénk?
Természetesen az anyagi határaink valamelyest megszabják a létszámot. Egy ilyen eseményt azonban legszívesebben az egész világgal megosztanánk. Ez persze érthető is, hiszen szerelmesek vagyunk és boldogok, rózsaszín felhők közt repülünk, de akkor is reálisan kell döntenünk: mivel tennénk tökéletesebbé egy ilyen napot.
Sokan döntenek úgy, hogy minél több embert hívnak meg annál jobb. Ők úgy gondolják, hogy minél nagyobb a buli annál jobb. De ez nem mindig van így. Aki ki akar rúgni a hámból és minden vágya, hogy egy óriási bulit csapjon, annak tudom ajánlani a sokfős lakodalmat.
Azonban azt aki inkább arra akar emlékezni, hogy milyen megható volt, családias és kellemes, azok inkább a kisesküvő mellett döntsenek. Ugyanis ebben az esetben valóban csak azok vannak ott, akiket igazán érdekel a sorsunk. Azok akik velünk együtt örülnek. Ők nem fognak az ünnepség felénél lelépni, mert megunták. És ők azok, akik talán nem fogják holt részegen rontani a hangulatot (persze azért inni mindenki iszik). A legjobb pedig az egészben, hogy a közeli rokonok és barátok igazán téged és a párodat ünnepli majd, hiszen azért megy oda, nem pedig csak azért megy, hogy ő jót bulizzon. Ez pedig egy különleges, semmivel össze nem hasonlítható hangulatot ad az egész esküvőnek és az utána következő lakodalomnak is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hajós esküvők

Aki elegáns és modern, exkluzív hajón szeretne házasságot köttetni,az alább felsorolt érdekes hajók közül választhat. …

Hozzászólás