Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Kisesküvő

Kisesküvő

Életünk nagy napja az esküvő. Ez földi pályafutásunk legnagyobb ünnepe, épp ezért mindenki szeretné, ha a lehető legszebb is lenne egyben. A szervezéskor mindent meg is teszünk ezért. De a legeslegelején el kell döntenünk egy igencsak egyszerűnek tűnő, de annál bonyolultabb kérdést. Kicsi vagy nagy esküvőt szeretnénk?
Természetesen az anyagi határaink valamelyest megszabják a létszámot. Egy ilyen eseményt azonban legszívesebben az egész világgal megosztanánk. Ez persze érthető is, hiszen szerelmesek vagyunk és boldogok, rózsaszín felhők közt repülünk, de akkor is reálisan kell döntenünk: mivel tennénk tökéletesebbé egy ilyen napot.
Sokan döntenek úgy, hogy minél több embert hívnak meg annál jobb. Ők úgy gondolják, hogy minél nagyobb a buli annál jobb. De ez nem mindig van így. Aki ki akar rúgni a hámból és minden vágya, hogy egy óriási bulit csapjon, annak tudom ajánlani a sokfős lakodalmat.
Azonban azt aki inkább arra akar emlékezni, hogy milyen megható volt, családias és kellemes, azok inkább a kisesküvő mellett döntsenek. Ugyanis ebben az esetben valóban csak azok vannak ott, akiket igazán érdekel a sorsunk. Azok akik velünk együtt örülnek. Ők nem fognak az ünnepség felénél lelépni, mert megunták. És ők azok, akik talán nem fogják holt részegen rontani a hangulatot (persze azért inni mindenki iszik). A legjobb pedig az egészben, hogy a közeli rokonok és barátok igazán téged és a párodat ünnepli majd, hiszen azért megy oda, nem pedig csak azért megy, hogy ő jót bulizzon. Ez pedig egy különleges, semmivel össze nem hasonlítható hangulatot ad az egész esküvőnek és az utána következő lakodalomnak is.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A tökéletes menyasszonyi ruha

A nagy nap egyik legfontosabb részlete a menyasszonyi ruha. Minden nő álma egyszer egy hófehér …

Leave a Reply