Kezdőlap / Társadalom / Vallás / A szellemi hierarchia mesterei

A szellemi hierarchia mesterei

A szellemi hierarchia mesterei, akiknek a vezetője Maitreya, már több mint 500 éve tudják, hogy előbb vagy utóbb szükség lesz arra, hogy visszatérjenek a világba, hogy emberekként közöttünk éljenek, és mindenki felismerhesse őket. A hierarchia elhatározása, hogy majd 100.000 év távollét után újra visszatérjenek, már rég megtörtént. Erről számtalan írásban is olvashatunk. Kizárólag az volt kérdéses, hogy az emberiség mikor lesz kész arra, hogy a mesterek visszatérhessenek a mindennapi világba.

Maitreya abban reménykedett, hogy a Második Világháború fájdalmai és szenvedései révén az emberek felismerésekre jutnak, ami által a gondolkodásmódjuk és a beállítottságuk meg változik. De nem minden nemzet szenvedett, vagy nem vala mennyi ugyanolyan mértékben, és sokan gyorsan visszatértek a múltra jellemző mohó, egoista, nacionalista, régi viselkedés módhoz, és a konkurenciaharchoz.
Djwal Khul mester már A. A. Bailey-n keresztül előre jelezte, hogy az ismételt megjelenés eseménye valószínűleg 1975 körül fog megkezdődni, és valóban, ebben az évben már öt mester érkezett a világba.

1977 júliusában jelentette ki Maitreya a visszatérését annak ellenére, hogy még csak az emberiségnek egy kis része vár rá, és kész a nagyobb változásokra. De ma már sokan tudják, hogy Maitreya 1977. július 8-án lejött a Himalája magas hegyei közül, ahol több ezer éven át élt, és ahonnan a gondolatai három éven át – a kereszteléstől a keresztre feszítésig – Jézus tudatát áthatották. Maitreya már készen áll arra is, hogy a nyilvánosság előtt is megjelenjen, és – sok ember számára észrevétlenül – megváltoztassa a világot.
Maitreya, vagyis a mesterek mestere mellett már tizenhárom mester él a világban, de hamarosan negyven lesz azoknak
a mestereknek a száma, akik közöttünk fognak élni. És ahogy ezt már előre megjövendölték, tanítani és segíteni fogják az emberiséget, mert nem azért jönnek, hogy átvegyék az uralmat a föld felett. Ők tanítók, akik meg tudják akadályozni, hogy túl sok, és túl nagy hibát kövessünk el. Meg fognak minket tanítani mindarra, amit mi készek vagyunk elfogadni. Ahogy az ugyancsak meg lett jövendölve, a mesterek egy új tudományt is be fognak vezetni, a fény technológiáját, amelynek a segítségével majd közvetlenül a Napból nyerhetünk korlátlan mennyiségű energiát. Ez fedezni fogja az emberiség energiaszükségletét, és többé nem lesznek kisajátíthatók a Föld energiái.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Hozzászólás