Kezdőlap / Társadalom / Vallás / Csodálatos események

Csodálatos események

1988-ban Maitreya egy londoni munkatársa nyilvánosságra hozta, hogy Maitreya egyre több jelet fog adni a világban való jelenlétéről, hogy így tudassa az emberekkel az ittlétét, és bizonyságot tegyen a segítőkészségéről. Ezek a jelek évek óta nagy számban ismerhetők fel az egész világon. A keresztény világban mindenütt Mária-jelenésekre kerül sor, és szobrok könnyeket és vért sírnak, még az egyes egyházak legnagyobb szentjeinek az ikonjai is. Emberek hatalmas csoportjai áramlanak ezekhez a jelenésekhez, és sokan közülük meg is gyógyulnak – de a Vatikán hallgatásba burkolózik.

Tizenkét méteres nagyságot is elérő fénykeresztek jelennek meg lakóházak és templomok falain, és csodás gyógyulásokhoz vezetnek. 1995 szeptemberében négy napon át az egész hindu világban északtól délig, kelettől nyugatig olyasmi történt, ami minden idők legnagyobb méretű csodájának tekinthető. Kőből, fából, rézből és bronzból készült istenszobrok itták meg látszólag a tejet, amelyet a papok és a hívők áldozatképpen eléjük tettek. Indiában a Parlament felfüggesztette a tevékenységét, és az üzletek bezártak. Hinduk százezrei – még a nem hívők is – órákon keresztül várakoztak hosszú sorokban, hogy tejet áldozhassanak Ganésának, Sívának és a többi hindu istennek. Több
ezer liter tej oszlott fel a levegőben, amint a szobrok elé tették. Az ámuló és zavart nyugati média televíziókamerái több millió nyugati ember számára is láthatóvá tették ezt az eseményt. Valóban megitták volna a szobrok a tejet? Természetesen nem, hiszen kőből, fémből vagy fából készültek. Maitreya és a mesterek egy csoportja tüntették el a tejet abban a pillanatban, amikor azt áldozatként az istenek elé nyújtották az emberek.
1996 karácsonyán az Egyesült Államokban, Floridában, Clearwater belvárosában, egy bank kirakatablakán jelent meg a Madonnának és a gyermeknek több színben ragyogó, tizenöt méter magas képe. Félmillió ember érkezett, hogy lássa, és imádkozzon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A vízkeresztség

A keresztségek a Bibliai alaptanítások, fundamentumok közé tartoznak. Két keresztségről beszél a Biblia, melyekre mind …

Hozzászólás