Kezdőlap / Társadalom / Vallás / A tiszta fénytestek ereje

A tiszta fénytestek ereje

Maitreya majd minden héten váratlanul megjelenik valahol a világon. Legtöbbször fundamentalista vallási csoportok öszszejövetelein, és mindig egyértelműen felismerhető alakban. Kenyában, Nairobiban például 6000 ember előtt jelent meg, akik felismerték benne Krisztust. Erről az eseményről tévéfelvétel is készült, amelyet a CNN és a BBC közvetített. A hinduk előtt Krisna alakjában jelenik meg, a zsidóknak Messiásként, a mohamedánoknak mint Imam Madhi próféta, a buddhisták előtt pedig mint Maitreya Buddha. Tetszése szerint változtatja a külsejét, néha idős, máskor fiatal, világos vagy sötét bőrű. Így mindenki felismerheti benne a saját istenképét. Az egybegyűltekhez mindig a saját nyelvükön is beszél, aztán ismét eltűnik.

A mesterek teste tiszta fénytest, még akkor is, ha ugyanúgy néz ki, mint a mi testünk. Ők a tökéletes szépséget sugározzák, mert az Ő lényük csak fényből áll. Éppen ezért tudnak a gondolataik erejével láthatóak vagy láthatatlanok lenni. A fénytest nem öregszik, és nem hal meg. A mesterek évezredeken át ugyanabban az általuk teremtett testben élnek, és nincs szükségük sem alvásra, sem étkezésre. Kizárólag pránából élnek, abból az energiából, amely közvetlenül a Napból származik.

Maitreya minden megjelenésénél kozmikus energiával magnetizálja a földalatti vízforrásokat. Idővel 777 ilyen forrás lesz található az egész Földön. Néhányat ezek közül már fel is fedeztek, és a vizüket, amely minden esetben nagy gyógyerejű, gyógyvízként használják.

Azt a gyógyhatású vizet, amely Mexikóvárostól nem messze fekvő Tlacote-ben hirtelen feltört, ugyancsak Maitreya fakasztotta. A víz annyira tiszta, hogy még a rendkívül szigorú tisztasági előírásokat megkívánó Egyesült Államok is, minden nehézség nélkül engedélyezik a beszállítását. Emberek ezrei érkeznek naponta ehhez a forráshoz, hogy vizet merítsenek. A tlacotai víz hatványozva is lett, és a C6, C30, és a C200-as homeopatikus hatványozásban kapható. A Tlacote-forrás vizéből készült kenőcsök is nagy gyógyító erővel bírnak.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Hozzászólás