Kezdőlap / Szőrtelenítés / A szőrtelenítés több formája

A szőrtelenítés több formája

Az epilátorok nagyon hatékony elektronikus eszközök nőknek, amelyek a szőrt sokkal hatékonyabban távolítják el, mint a borotva. Azonban mégis sokkal többen azt mondják, hogy könnyebb az elektromos borotvát használni, mint az epilátort. A borotva csak a felszínről távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat, ellentétben az epilátorral, ami esetlegesen még a szőrtüszőt is roncsolja, ezáltal ott már nem nő ki többé szőr.
A kedvelt eljárások közé tartozik még az elektromos csipesz, ami ugyan lassabb, mégis hatékonyabb eljárás. A nők többsége gyorsan , hatékonyan szeretnének megszabadulni a nemkívánatos szőrüktől, ezért inkább a borotvát és az epilátort használják.

Nem érthető módon a nők többsége inkább a csipeszhez nyúlnak segítségért, és nem az elektromos eljáráshoz, pedig ez tartósabb és sokszor végleges szőrtelenítést nyújt.
Az epilátor valljuk be fájdalmas eszköz, Legfőképpen a hónalj, bikinivonal és más érzékeny helyeken rendkívüli fájdalom a szépség ára. Az elektromos beavatkozás nem érzékelhető, fájdalommentes és gyors. Ez persze pénzbe kerül és meg kell találni a megfelelő helyet ahol elvégzik. De érdemes!
hétről hétre szenvedünk a szőrtelenítés mindenféle formájától és nem lenne egyszerűbb, ha egyszer és mindenkorra leszámolnánk ezzel az akadállyal?

A krémes szőrtelenítésről még nem esett szó, ami rendkívül egyszerű. Felkenem, várok és lemosom. Sok szőrtelenítő krém van piacon, de sok tőlük az elvárás is. Legfőképpen, ne legyen hosszú várakozási idő, nem legyen bűzös, és ne csípjen.
A legtöbb termék ezt biztosítja és több napig kényelmes érzést ad!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az intim szőrtelenítés

Az intim szőrtelenítést nagy viták kísérték el. Sokan a higiénia miatt távolítják el, mások azzal …

Leave a Reply