Kezdőlap / Szőrtelenítés / Lézeres szőrtelenítés kedvező hatásai

Lézeres szőrtelenítés kedvező hatásai

Mint a többi anatómiai területeket, lézeres szőrtelenítéssel a bikini területet is könnyen megszabadíthatjuk a nemkívánatos szőrszálaktól. Ennek hatékonysága függ az olyan tényezőket, mint hajszín, bőrszín, hajfürt vastagsága és sűrűsége. Ezeket a tényezőket fogják kiértékelni az orvosok, hogy megtalálják a legmegfelelőbb lézerrendszert egyénre szabva.
Bár a szőrtelenítés az ágyéki területen széles körben keresett, és hatékony, ez több, mint csupán esztétikai aggályok kezelése ezen a területen. A bikini vonalon rendkívül sokszor fordul elő szőrtüszőgyulladás, ami egy fájdalommal járó kellemetlen piros foltot mutató szőrhagyma gyulladás. Nem csak emiatt ajánlott a lézeres szőrtelenítés, hanem a borotva miatti szőrtüsző gyulladás okozhat rendellenes pigmentációt, ami szerint a bőrön fehéres világos foltok jelennek meg. Szerencsére a lézeres kezelés nem csak ideiglenes megoldást nyújt, hanem csökkenteni is tudja a szőr növekedését, több kezelés igénybevételekor pedig teljesen megszünteti azt. A lézeres kezelés a szőrtüszőgyulladást is megszünteti és a rendellenes pigmentációt is elfelejthetjük. A bőrpír és fájdalom elmúlik, kizárólag kellemes tapintású szőrtelen egészséges lesz a bőr .
Bár más szőrtelenítés – mint például elektrolízissel, a szőrtelenítő krémek vagy gyantázás – fel lehet használni, mindegyiknek megvannak a saját előnyei és hátrányai, úgy mint a rövid hatóidő és egyszerű használat, de ezek közül egyik sem tartós. ezek használatakor 2-3 naponta ismétlés szükséges. Ne feledjük a lézeres szőrtelenítést képzett szakorvosok végzik, akik garanciát vállalnak a kezelés hatékonyságára.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az intim szőrtelenítés

Az intim szőrtelenítést nagy viták kísérték el. Sokan a higiénia miatt távolítják el, mások azzal …

Leave a Reply