Kezdőlap / Társadalom / Vallás / A Vízöntő korszaka

A Vízöntő korszaka

Eljutni ahhoz a tudáshoz és felismeréshez, hogy mindenki egy nagy Egész részét alkotja, ez nem könnyű feladat. A Vízöntő új energiái az összetartozás értékeit fogják elősegíteni. Djwal Khul mester (a Tibeti), akinek a tanait A. A. Bailey sok könyvében leírta, előre megjósolta, hogy a következő korszakban az emberek érzékelési képessége is alapvetően meg fog változni. Mindez magával fogja hozni, hogy sokkal mélyebb és gazdagabb tapasztalatokat szerzünk a valóságról, amelyben élünk. A telepátia és az éteri látás a normális emberi képességek közé fog tartozni, és nem csak meglehetősen ritkán fog előfordulni, mint napjainkban. Az adottság ugyan valamennyiünkben benne él (ebben hasonlóak vagyunk az állatokhoz), de a legtöbb ember csak tudattalanul, részletekben tapasztalja meg.

Az éteri látás felébredő képessége egészen új világot fog megnyitni az emberek előtt, amikor láthatóvá válnak majd a finom anyagi síkok szépségei, és az energetikai erőközpontok ragyogó színei, melyek új tanulmányok alapját is fogják jelenteni.

Ezekkel a felébredő képességekkel fog végbemenni a Vízöntő korszakában az egyik legnagyobb változás, amely végérvényesen megváltoztatja a hozzáállásunkat a halálhoz. Mert az emberiség világosan fel fogja ismerni, hogy a testi halál csak átmenetet jelent egy új és szabadabb állapotba. Hogy a lélek az inkarnációkon át vezető, hosszú útja során mindig újabb és újabb hordozót épít ki magának, amelyen keresztül a fizikai síkon szerepelni tud. Amikor pedig egy test megöregszik, és az ereje kimerült, az ember örömmel fogja fogadni a halál érkezését, mint a megújulás küszöbét, és a további tapasztalatok lehetőségét.

Az orvosok és a gyógyászat különböző szakemberei is egyre szorosabban fognak együttműködni. Mert egyesek már nagy eredményeket értek el, de az egy területre való szakosodás könnyen vakká is tesz a többi területekre vonatkozólag. Sok szakorvos ma már egyre inkább kapcsolatba lép a homeopatákkal, az akupunktúrás orvosokkal, vagy azokkal a szakemberekkel, akik a finom anyagi síkon lévő csakrákon keresztül képesek befolyásolni a test energiaáramlását. Az asztrológia segítségét is egyre inkább alkalmazzák, hogy jobban meg lehessen érteni az emberek magukkal hozott sajátosságait, és a sugarak szerkezetén keresztül felismerhetővé váljanak egy élet meghatározó stressz-témakörei.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia és a homoszexualitás

A Biblia egy-két versben említést tesz bizonyos homoszexuális cselekedetekről – minden hivatkozás negatív. A qadesh …

Leave a Reply