Ál/arc

Sean Archer egy nagyon kemény, elszánt FBI ügynök aki még mindig szenved fia, Michael halála miatt. Archer tudja, hogy fiának gyilkosa az ő esküdt ellensége, az elvetemült bűnöző Castor Troy.
Egy nap Archernek sikerül sarokba szorítania Castort és ugyan nem tudja megölni de az összetűzésük következtében kómába kerül ellensége. Mikor végre fellélegezhetne, hogy legyőzte ellenfelét, megtudja, hogy Troy egy bombát helyezett el valahol amivel el akarja pusztítani Los Angeles-t és minden lakosát. Sajnos az egyetlen ember aki tudja, hogy hol van elhelyezve a bomba az Pollux, Castor öccse.De ő nem mond senkinek semmit és börtönben van, mivel őt sikerült elfogni. A megoldás, hogy szóra bírják Polluxot egy speciális beavatokozásban rejlik. Egy orvos le tudja operálni egy ember arcát és egy másik ember arcára cserélni. Archer aláveti magát a kockázatos beavatkozásnak annak érdekében, hogy tudjon beszélni Polluxal. Miközben Archer „Castor Troy-já változott” és a börtönben van, hogy beszéljen az „öccsével” és kiderítse hol van a bomba elhelyezve, az igazi Castor Troy valahogy magához tér és vissza akar vágni Archernek amiért „elvette” az arcát. Sikerül elintéznie, hogy megkapja Archer arcát. Innentől kezdve nincs könnyű dolga az igazi Sean Archernek, hogy véghez vigye tervét és megakadályozza Los Angeles pusztulását..

Az Ál-arc című filmet 1997-ben rendezte John Woo.

Műfaja: akciófilm
Szereplők:
John Travolta (Sean Archer/Castor Troy)
Nicholas Cage (Castor Troy/Sean Archer)
Joan Allen (Dr. Eve Archer)
Alessandro Nivola (Pollux Troy)

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Shrek 4.

A monoton papás-mamásba és a cukormókus bébik nevelgetésébe belefásult Shrek kitartóan igyekszik betölteni a tökéletes …

Leave a Reply