Kezdőlap / Játékok / PC játékok / Zynga Cityville

Zynga Cityville

A nagy népszerűségnek örvendő farmville sikerén felbuzdulva a Zynga előállt egy újabb netes játékkal, ami a Cityville nevet kapta.
Nem árulok el nagy titkot, hogy a két játék nem csak a nevükben hasonlít egymásra. Végül is, ami egyszer már bevált, azon felesleges változtatni. A játék lényege ugyanaz, mint farmos testvérénél, azzal a különbséggel, hogy itt egy kezdetben még kicsi, ám egyre nagyobb várost kell irányítanunk, építenünk.
Milyen épületek vannak? Nézzük sorban őket.
Vannak a közösségi épületek. Ezekből sokat kell építeni, mert ezek határozzák meg, mennyi lehet városkánk maximális népessége.
Lakóházak. Ezek segítségével tudjuk növelni a lakosok számát, de csak a maximumig.
Farmok. Itt különböző növényeket termelhetünk, amiket le kell aratni, és a termés kell az üzleteknek.
Üzletek. Ezek hozzak a pénzt a városnak.
Építhetünk még különböző díszítőelemeket, amik növelik a környezetükben lévő üzletek hozamát. Lehetőségünk van kereskedni is. Kezdetben csak vonattal, majd a játék egy későbbi szakaszában mar hajókkal tudjuk szállítani az árut. Fontos szerep jut az ismerőseinknek is a játékban. Őket jelölhetjük szomszédnak, és utána közülük választhatjuk ki a közösségi épületek személyzetét. A szomszédaink városaiban is építhetünk üzletet, így franchise hálózatot hozhatunk létre. Sokszor kell különböző tárgyakat beszerezni valamilyen épülethez, ezeket is kérhetjük az ismerőseinktől. Mindent egybe véve jó kis játék, ami le tudja kötni az embert, csak sok ismerős kell, akik szintén játszanak, különben nehéz lesz az előre jutás. Rajta hat, építkezésre fel!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Need for Speed: Carbon

A Need for Speed: Carbon egy autóversenyzős videojáték. A Need for Speed sorozat tagja. Szinte …

Leave a Reply