Kezdőlap / Tudomány / Az áradások időszaka

Az áradások időszaka

Minden, ami a kezdetek kezdetén testet öltött, hatalmas volt. Nemcsak az állatok, hanem az emberek is óriásiak voltak, és magas szintű intelligenciával rendelkeztek. A negyedik gyökérfaj kezdetén a harmadik szem is még meglehetősen aktív volt, és ezért az atlantisziak sok olyan rejtett természeti erő felett uralkodtak, ami a számunkra ma már rejtélyt jelent.
Az atlantiszi népek legjellemzőbb vonása a számtalan formában megnyilvánuló materializmus volt. Az anyagot istenként imádták, és ennek növelése érdekében még lelki mágiát, vagyis varázslatokat is alkalmaztak. Képzeljünk el egy valóban rendkívül magas intelligenciájú népet, amely sokkal intelligensebb volt, mint mi, az ötödik, vagyis más néven árja gyökérfaj, de az atlantisziak intelligenciája könnyen a Gonosz felé fordult. Korszakunk valamennyi izgalmas felfedezése csak halványan emlékeztet a negyedik gyökérfaj csodáira és intellektuális nagyságára. Ez a faj az anyag megnyilvánulási formáját teljes erővel a szellem fölé helyezte.
Ebben a negyedik gyökérfajban még magasan fejlett lények oktatták a fiatal emberiséget. De az emberek visszaéltek ezzel a tudással, és a belőle eredő hatalommal. Sok büszke, önző atlantiszi arra használta fel a képességeit, hogy ellenőrzést gyakoroljon a természet felett. Varázslók hatalmas faja alakult így ki, akik állandóan háborúztak a testvéreikkel. Az atlantisziak eddig az időpontig csodálatos civilizációt fejlesztettek ki, amely azonban nagyrészt a fekete mágián alapult.
Végül megkezdődött az áradások időszaka, amelynek a története minden nép hagyományaiban megtalálható. Erről a fordulóról szól a Bibliában Noé és az árvíz története. Platón híres leírása Atlantiszról már csak az elsüllyedt földrész utolsó részeiről tudósít. Az árvizek évmilliókon át tartottak ugyan , de ennek a fajnak a jelentős része egy utolsó, hatalmas katasztrófa során pusztult el.
Ugyanebben az időszakban éltek viszont azok a kevesek is, akik megalapították a Föld első misztériumiskoláit. Ők elkülönültek testvéreiktől, és spirituális vezetéssel messzi országokba vándoroltak, amelyeket nem érintett az árvíz.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kullancsról

A kullancsnak szerte a világon közel 800 faját ismerjük. Kis hazánkban eddig 42 féle fordult …

Hozzászólás