Kezdőlap / Ezoterika / Az ezoterikus asztrológia

Az ezoterikus asztrológia

Sokféleképpen értelmezhetjük az ezotériát. Különbség van az ezoterikus asztrológia és a hétköznapi asztrológia között. Az ezoterikus asztrológia foglalkozik a lélekkel, és pontosabban határozza meg a lelki alapokon történő jövőt, mint például az esküvőt, születést, halált. Segít megérteni önmagad, és hozzásegít ahhoz, hogy a helyes utat válaszd, amikor bizonytalan vagy döntésedben. Segít megértetni veled, hogy milyenek a képességeid, melyik munkahelyet tartsd szem előtt és melyiket ne válaszd, mert nem a te képességeidnek megfelelő. Az ezoterikus asztrológia meghatározza a legmagasabb és legmélyebb pontodat. Megmutatja, hogy az álmok, amelyeket magad elé vetítettél bevállalhatók e, vagy érdemesebb a másik irányba haladni.
Ne feledjük! Szabad akarat jár minden embernek! Tehát az ezoterikus asztrológia kertelés nélkül meghatározza a tényeket és neked kell eldöntened, hogy melyik irányban haladsz tovább.
Van olyan, amikor ragaszkodunk egy elvünkhöz, személyhez, tárgyhoz és az ezoterikus asztrológia azt mondja, hogy engedd el…nehéz döntés, ilyenkor az első reakció az, hogy á nem!
Eltelik sok év és rájövünk, hibáztunk, amikor nemet mondtunk. Gyakori ez a jelenség. A hétköznapi életben is megvalósul az az érzés, hogy „megérezzük” a veszélyt, mégis azon az úton megyünk tovább.
Na ebben segít ez a tudomány és ahhoz segít hozzá, hogy időben tudjunk változtatni életvitelünkön.
Ámíthatjuk magunkat, de hamar rájövünk, hiába.
Hagyni kell, hogy eljöjjön a változás és engedjük be életünkbe az újat! Merjünk lépni. Sokunk szenved a „félek változtatni” szindrómán. Kezdjük először kicsiben, aztán meglátjuk, hogy a nagyobb dolgokat is eredményesebben oldjuk meg. Ami a legfőbb: félelem nélkül!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A numerológia valóban tud segíteni?

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segíthet neked abban, hogy megismerd jobban magad. Megismerd …

Leave a Reply