Kezdőlap / Önismeret / Párkapcsolat / Az ismerkedés helyszíneiről

Az ismerkedés helyszíneiről

Az emberek hajlamosak megfeledkezni ezen lehetőségek némelyikéről, pedig nem is olyan rosszak.
Ha sokat böngészgeted a hirdetések partnerkereső rovatát, rájössz, hogy rengeteg ember keres így társat. Ám ez nem jelent semmit: vendéglőkben, sörözőkben, az utcán, a munkahelyeden és nyaralás közben legalább ugyanennyi nem normálissal találkozhatsz.
Annak, hogy valaki hirdetés útján keresi a partnerét, több oka lehet. Elképzelhető, hogy közvetlen baráti köre hiányt szenved a meghódítható személyekben, és a haverok is kifogytak a felajánlható unokahúgokból. Lehet, hogy a hirdetők olyan munkát végeznek, ami miatt az egész napot egy fülkébe zárva kell eltölteniük, de az sem kizárt, hogy nemrég költöztek ebbe a városba. A felsoroltakból is látszik, hogy nem mindig csak a vesztesek hirdetnek.
Ha ezek után úgy döntesz, hogy válaszolsz a srácnak, akinek a hirdetésbe sűrített öndicsőítésével van tele az újság, légy egy kicsit óvatos, és gondold végig, hogyan fogod megtenni. Amíg nem győződtél meg arról, hogy az illető „biztonságos” férfi, ne add meg neki a telefonszámodat és a címedet. A leghelyesebb, ha ezt csak az első találkozásotok után teszed meg .
Az új ismeretségek teremtésének legbiztonságosabb módja az, ha kapcsolatba lépsz egy olyan egyesülettel, klubbal, amely társkereső rendezvényeket szokott szervezni. Úgy tudom, van néhány remek ilyen intézmény. Társaságban leszel, és csupa független ember lesz körülötted.
Igaz ugyan, hogy elég költséges dolognak számít, ha valaki gyakran el akar látogatni ezekre a rendezvényekre, és a jobbak szolgáltatásait valóban csak a tehetősek képesek megfizetni !

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egyedülálló

Nincs is jobb annál, amikor ott van velünk valaki, aki szeret, akinek mi jelentjük a …

Leave a Reply