A római tál nem más, mint egy cserépedény, amit igen sokrétűen fel lehet használni. Készíthetünk benne mindenféle húst, halat, zöldséget, rizottót sőt még lekvárt is főzhetünk benne. A római tálat mielőtt sütéshez használjuk kb. 20 percig hideg vízbe kell áztatni. Erre azért van szükség, mert a beáztatáskor felvett vizet a …
Érdekel a cikk folytatása? »Hogyan legyen mindenre időnk?
Az emberek nagy része mindig panaszkodik, hogy nekem erre nincs időm és azt nem tudom megcsinálni. Pedig csak az a probléma, hogy rosszul gazdálkodnak az idővel. Kell egy bizonyos fontossági sorrendet felállítani, hogy mi az, amit mindenképpen meg kell csinálnom aznap és mi az, amit elhanyagolható, és ha nem lesz, …
Érdekel a cikk folytatása? »Bánatos vagy? Most ennek vége
A bánat egy rossz érzéssel társuló érzelem. Sok időt fecsérelünk el rá manapság. Mindenki a megoldást keresi, hogy ne legyen bánatos és magának való. Ki akar törni a depresszióból, amibe végtére is saját maga keverte bele magát. Senkinek nem kell sok ebből az érzésből, hogy teljesen elvegye az életkedvét, de …
Érdekel a cikk folytatása? »