1 nyúlgerincet és 1 nyúlcombot (összesen kb. 1kg) folyó hideg vízzel leöblítünk, leszárítjuk, a húst a csontról leválasztjuk, a filét félretesszük, a maradék húst a 100gszalonnával együtt kockákra vágjuk és a filével együtt egy tálba tesszük. 1 hagymát, 1 fokhagymagerezdet letisztítunk, kockákra vágjuk, 8 borókabogyóval, 1 babérlevéllel, 1 evőkanál provánszi …
Érdekel a cikk folytatása? »Grillcsirke saláta fokhagymás öntettel
Meleg nyári estéken kitűnő vacsora is lehet, de vendégváró különlegesség is. Előző nap is elkészíthető,de akkor a z öntetet csak tálaláskor öntsük rá.Nem esik össze a saláta,és friss marad. Fogyókúrázóknak is ajánlott. Ha ilyen gasztronómiai ínyencséggel várja vendégeit, nem marad el a dicséret. Kérni fogják a receptet Hozzávalók 2 db …
Érdekel a cikk folytatása? »A hét végén: kemping, kirándulás
Ma már mind több család tölti szabadidejét, szabadságát hétvégi házakban, kempingekben vagy kirándulással. Ez a háziasszonyokat is új feladat elé állítja. A hagyományos, több fogásos vasárnapi ebéd helyezz egyszerű, gyorsan elkészíthető egytálételeket főz, a család segít az előkészítésben, nem kell sokat mosogatni, és végre ö is élvezheti a szabad időt….. …
Érdekel a cikk folytatása? »Grillszezon idején
A grillezés nemcsak kiváló társas szórakozás, hanem lehetőséget arra is, hogy az ételeket kevés szíradóékkal készítsük el. Az intenzív, sugárzó hő hatására az étel pórusai igen hamar elzáródnak. A természetes ízanyagok így megmaradnak, a grillezett étel csodálatos puha és szaftos. Grillezni majdnem mindent lehet.. .A Legegyszerűbb sütni való kolbásztól kezdve, …
Érdekel a cikk folytatása? »