Cool

Főleg a fiatalok kedvenc csatornája, kereskedelmi tévé csatorna, első sorban egy másik tévécsatorna műsorait sugározza. Kifejezetten a szórakoztatásra, a könnyed, de laza pihenésre fekteti a hangsúlyt, de az aktualitás is jellemzője. Műsor összeállításukra jellemző a humor, az izgalom, nagy sikerrel fut náluk például a helyszínelők. Tehát minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot. Itt például a törekvés elsősorban talán pont a szórakoztatáson van, azon, hogy az emberek kikapcsolódjanak a napi problémákból, jókedvűen üljenek le esténként tévét nézni, úgy, hogy a program egy más világba repíti őket.
Megismerteti a nézőt különféle dimenziókkal, a jóval és rosszal sorozataik által, így az ember szinte részesévé válhat egy-egy történetnek, epizódnak, sőt elgondolkodik! Ő így csinálná, Ő mire jutna? Az is megtalálja a kedvére valót, aki például a szappanoperákat szereti, nemrégiben kezdődött egy új sorozat, a Császárnő címmel, melynek főszereplője egy olyan színésznő, melyet már számos sorozatból ismerhetünk.
A csatorna kortalan, könnyed és laza, fő elv és szempont a néző jó közérzete, hogy a pihenést és könnyedséget nyújtson számára.
A csatornán azonban olyan műsorok is futnak, melyek az aktuális tehetségkutató műsorokkal és azok újonnan felfedezett sztárjaival foglalkoznak, egy-egy élő adás után, beszélgetős talk showal is jelentkeznek, mélyebb bepillantást engedve abba a sikerbe, amit Ők is nehéz küzdelmek árán érnek el.
A Cool jó csatorna, szórakoztató, könnyed laza. Itt nincs politika, hírek és társadalmi összeomlásról szó, egy fontos van: a NÉZŐ.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Rambo (First Blood – 1982)

Egy Rambo nevezetű volt vietnámi katona, a háború alatt elszenvedett rengeteg kíntól menekülve, egy amerikai …

Hozzászólás