Kezdőlap / Internetes üzlet / Facebook / Csoport törlése

Csoport törlése

Ha a Facebookon korábban már létrehoztál egy csoportot, akkor arra is lehetőséged van, hogy töröld azt egy pár pillanat alatt. Ehhez először be kell lépni Facebookba, a felhasználóneved és a jelszavad segítségével. Ha beléptél a bal oldali menüpontok között keresd meg a csoportok lehetőséget és kattints rá. Itt a Facebook felsorolja azokat a csoportokat, amiket te hoztál létre, illetve amelyekbe beléptél. Itt a felsoroltak között keresd meg és kattints arra a csoportra amelyet te hoztál létre, a kattintás után a rendszer bedobja a kívánt csoportot. Akkor tudsz egy csoportot megszüntetni, ha te vagy a csoport adminisztrátora, és kiléptetted az összes tagot a csoportból. Ha minden tagot kiléptetted és már csak te maradtál egyedül, akkor magadat is ki kell léptetned a csoportból. Miután ez megtörtént, akkor gyakorlatilag már megszűnt a Facebook csoportod. Ahhoz a csoport tagjait kiléptessük kattintsunk a bal oldali menüpontnál a tagok szerkesztése lehetőségre, ahol a rendszer felsorolja a csoporttagokat. A kiléptetés módja pedig a tagok melletti jobb oldalon található kis x, amire kattintva törölhetjük őket. Ha már csak te maradtál utoljára, akkor a rendszer bedob egy rendszerüzenetet, ami azt tartalmazza, hogy saját magadat akarod törölni a csoportból, mint adminisztrátort. Ha több admin is lenne a csoportban, akkor az adminisztráció jogát a Facebook a következő adminisztrátornak adná át. De ha te vagy az utolsó tag és utolsó admin a csoportban, és a jóváhagyás gombra kattintasz, akkor törlődik a csoportod.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Facebook megújulása

Először Új-Zélandon kezdték el azt átállást a múlt éjszaka, és egyelőre nem lehet tudni, milyen …

Hozzászólás