Kezdőlap / Pénzügy / Hitel / Egyenlítő hitel Budapest Bank

Egyenlítő hitel Budapest Bank

A kamatkedvezmény mértéke ugyan annyi a hitelkamat mértékével. Az elszámolási periódus végén (félévente) a kedvezményt a tőketartozással szemben automatikusan, mint egy költség és díjmentes részleges előtörlesztést jóváírjuk, majd az így csökkentett tőketartozás törlesztését változatlan törlesztőrészlet mellett újraütemezzük. Minden, a folyószámláján elhelyezett pénzösszeg után napi szinten kamatkedvezményt számol el Bankunk, ami féléves periódusonként automatikusan csökkenti a tőketartozást.
Ennek következőére a futamidő csökken, így Ön hamarabb visszafizetheti jelzáloghitelét, mintha ugyanazt az összeget azonos feltételek mellett normál jelzálogkölcsönként igényelt volna. Természetesen ez egyúttal azt is jelenti, hogy az Ön összes fizetési kötelezettsége egy normál jelzálogkölcsönhöz képest kevesebb lehet, már akkor is, ha csupán havi rendszeres jövedelmét utaltatja a hiteléhez kötődő folyószámlára.
Megtakarítását nem kell lekötnie, nem kell rendszeresen újabb és újabb magasabb hozammal kecsegtető kínálatot keresgélni, bármikor hozzáférhető és mégis úgy dolgozik az Ön számára, hogy a kamatkedvezmény által a hitelkamattal megegyező mértékű kedvezményre tegyen szert. Bármekkora összeget is helyez el a folyószámláján az csökkenti a jelzáloghitelével kapcsolatban felmerülő kamatfizetési kötelezettség mértékét. (Tőketartozásának maximum 70%-áig terjedő megtakarítására kaphat hitelkamat-kedvezményt).
Mindez úgy történik, hogy Ön észre sem veszi: minden hónapban megterheljük az Ön számláját a havi törlesztőrészlet összegével, ahogy azt normál hitelek esetén is történik, minden egyéb a háttérben zajlik. Ön csak a kényelmet, a rugalmasságot és a rövidebb futamidőt tapasztalja.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Gyorshitel

Gyorshitel igénylésére akkor van szükségünk, ha sürgősen pénzhez szeretnénk jutni, ám erre nincs más mód, …

Leave a Reply