Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Endrei Judit: Kemény üzenetek

Endrei Judit: Kemény üzenetek

Endrei Judit idén megjelent könyve Dr. Kemény Dénessel, a magyar vízilabda válogatott szövetségi kapitányával készült interjúsorozat kötetbe foglalva. A könyv célja, hogy az olvasó megismerhesse, hogy mi áll a siker hátterében, milyen módszerekkel, eszközökkel vezette a kapitány ezt a fantasztikus csapatot egészen 3 olimpiai cím elnyeréséig.
Olyan formában bemutatva a vízilabda világát, ami a vízilabda világában kevésbé jártasok számára is érthető legyen. Bemutatja azokat a vezetői tapasztalatokat, amiket az edző elmúlt több mint egy évtized során összegyűjtött, miközben 3 olimpiát, egy világbajnokságot, és két Európa-bajnokságot nyert csapatával (csakhogy a legnagyobb világversenyeket említsük).
Kemény Dénes munkásságát már világszerte elismerték, többször díjazták már Magyarországon és külföldön is (pl.: Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, középkeresztje, Prima Primissima díj). Ennek a nem mindennapi életpályának a titkaiba enged bepillantást a mű, megismerhetjük a fantasztikus szakember gondosan felépített felkészülési terveit, amelyek során játékosainak nemcsak fizikai, de lelki fejlődésére is nagy hangsúlyt fektet. Ez a 1997 óta tartó sikerszéria kapcsán már többször is hívták előadásokra, vállalati vezetők számára is értékes tanácsokkal szolgál.
Egy kapitány, aki mindig a maximumra törekszik, mindenben a legjobb megoldást keresve, aki ugyan sokat követel a csapatától, de ugyanúgy önmagától is.
A könyv elmeséli Kemény doktor pályafutását is, beszél a játékos kori életéről, hogy hogy vált edzővé, először egy olaszországi kisváros kispadján, majd hogy került a magyar vízilabda válogatott élére, és hogy emelte a magyar vízilabdát ismét a világ tetejére.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Hozzászólás