Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvői ajándék ötletek

Esküvői ajándék ötletek

Manapság egyre divatosabb pénzt adni nászajándéknak, mivel a párok nagy részének már saját lakása van berendezve, így már nem él a régi hagyomány, amikor a lakás berendezést vették meg az ifjú párnak.

Ötletek esküvő ajándéknak:
szexi fehérnemű: a nászéjszaka tökéletes sikerének titka
ajándékkártyák: nem pénz, viszont vásárlást biztosít
utazási utalvány
Egy nagy dobozban 3 pici doboz; elsőn felirat előtte, tartalma üveg pezsgő vagy bor, 2. doboz: közben: szexi fehérnemű, harmadik doboz: utána, csörgő, gyerekjáték, cumi.
Fiatal párok esetén kép a jövendőbeli gyereknek: összevágva a pár gyermekkori fényképeit.
Egy palack bor, két szép pohárral, mellé leírva, hogy a nászéjszakára szánva.
Színház bérlet
Napló, amibe a közös élet dolgait vezethetik
Egy rajz az ifjú párral, bekeretezve

Használati tárgyak: Csak akkor vegyünk nekik használati tárgyat, ha teljesen ismerjük az ízlésüket, és van listánk arról, hogy mit is szeretne a pár.
A pénz a legszemélytelenebb dolog, viszont így elkerülhetjük a sokadik ugyanolyan ajándékot. Jó ötlet a pénz mellé egy kicsi személyes ajándékot is adni, amire sokáig emlékezni fognak.
Nem szokás babára utaló ajándék venni a párnak, mert ez az esküvőjük és nem a babaváró bulijuk (még akkor se, ha már úton van a gyerkőc), másrészt meg ha még nincs úton, akkor lehet vele balszerencsét is okozni, ha nem jön a gyerek (babonás emberek esetén ezért főleg tilos).
A legfontosabb, hogy ne féljünk kérdezni, hogy mit szeretnének és mennyiért, nem szégyen megkérdezni, elkerülhetjük a kellemetlenségeket, és így mindenki jól fog járni.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A tökéletes menyasszonyi ruha

A nagy nap egyik legfontosabb részlete a menyasszonyi ruha. Minden nő álma egyszer egy hófehér …

Leave a Reply