Kezdőlap / Ezoterika / Fortuna

Fortuna

A jóslás eredete és művészete a régi időkbe nyúlik vissza és latin neve szerencsét jelent. A régi időkben nagy divatja volt ennek jövőbe látási formának.
A szalonokban időtöltésként cigány jósokat kértek fel , hogy szórakoztassák a vendégeket.
Sokféle formája létezett a cigány jósok tenyérből, kávé zaccból kártyából és olykor üveg gömbből mondták meg az elkövetkezendőket. Az afrikai népek mai napig csontokból idő jóslást készítenek, hogy mikor jön az eső ,jó termésük lesz e. A 21. században ez nem igen hisznek ebben az emberek semelyik formájában sem. Tény ,hogy sok jós él aki már szétboncolta ezt a témát hiszen külön szakterületekre osztották maguk közt, hogy kim mit jósolhat. Van aki születési dátumainkat használja a jövőnk bemutatásához ,van aki kártya jóslást alkalmaz, van aki a nevünk betűiből próbál utat mutatni .Sokat látjuk a mai jövendő mondókat a tv műsorokban ahol bárki eléri őket telefon útján bizonyos összegekért. Vannak olyanok akikkel elkészítethetjük a horoszkópjainkat napit,havit,vagy éveset előre. Igen elterjedt azért még ma is a tenyér elemzés is ahol életvonalaink által határozzák meg jövőnket, sorsunk alakulását is tudják elemezni , hogyan és miként alakul. A szerencsénket már sok féle módon meg lehet tudni mint írtam is személyesen ,tv-n keresztül és online is. Az asztrológiának is több ága van pl. napi horoszkóp, szerelmi horoszkóp,üzleti horoszkóp, éves horoszkóp,csillag jóslás, számmisztika, aszcendens,és maga az asztrológia.
Minden esetre jövőnket szerintem mi alakítjuk és a jóslás csak előre mutatás és segítség lehet abban , hogy miként legyen sikeres életünk, hiszen ha már van egy kis előre mutatásunk akkor kis rásegítéssel alakíthatjuk úgy a sorsunkat ahogy nekünk tetszik.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A numerológia valóban tud segíteni?

A numerológia sok ezer éves tapasztalati tudomány. Segíthet neked abban, hogy megismerd jobban magad. Megismerd …

Leave a Reply