...és Alsó Egyiptom, azaz a Nílus völgye és a Nílus deltája egyesítésétől a római uralom végéig, Kr. u. 395-ig tartott. Az egyiptomi vallás istennőinek és isteneinek a világa rendkívül összetett,...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) anya és fia sztori 1 rész fórumhoz témák:
Coca Cola?
...nem iszik meg-pici korától még víz helyett is-és minden más kapható finomságot-amihez az én gyerekeim nem szokhattak hozzá,mert nem volt keret rá-amúgy meg szívesen sütök és főzök minden finomságot.-Egyáltalán nem...
Érdekel a cikk folytatása? »A természetes elválasztás
...milyen gyorsan és fáradtság nélkül állítható vissza az elvesztett egyensúly a szoptatással. A kisgyermek intenzíven érzi az édesanyjához fűződő kapcsolatát és megújul bizalma. Idővel bővülnek a vigasztalás lehetőségei és fontos...
Érdekel a cikk folytatása? »A kisgyermek és a fogorvos
...az érdeklődését és szívesen utánoz majd bennünket. Mielőtt a kisgyermek fogorvosi vizsgálata esedékes, játsszuk otthon azt, hogy fogorvosnál vagyunk, nézzünk bele egymás szájába. Beszéljük meg előre a fogorvosunkkal, hogy ha...
Érdekel a cikk folytatása? »Elválasztási tanácsok
Így könnyítheti meg az elválást az anyamelltől Néha szükség van arra, hogy a gyermeket elválasszák. A kulcsszavak ebben az esetben is: türelmesen és lassan (ha lehet), hiszen a gyermek igénye...
Érdekel a cikk folytatása? »Így jártam anyátokkal
...rossz kedvében leül megnézni, felhőtlen humort kap, némely érzelmi szállal, és erre a 25 percre garantáltan elfeledi minden nyűgét-baját. Kapcsolódó fórumok: így jártam anyátokkal letöltés telefonra allinurl: Így jártam anyátokkal...
Érdekel a cikk folytatása? »Gyermekágyi nyugalom
...szívesen veszi, ha mesét olvasnak neki. További előny, ha látogatók érkeznek, és az anyát ágyban találják, nem maradnak sokáig. Nem várják el, hogy kávéval és itallal kínálják őket. Nyugodtan hivatkozzon...
Érdekel a cikk folytatása? »Terhességi cukorbetegség
...terhességi cukorbetegség kísérőjelensége. A szülés után fokozottan kell figyelni a babaára, mert a születés után hirtelen alacsony vércukorszint lesz jellemző, ami minden esetben beavatkozást igényel. Terhességi cukorbetegség esetén nagyon fontos...
Érdekel a cikk folytatása? »Testvérek egyidejű szoptatása
...új fejezet kezdődik. Az első hetekben és hónapokban a kisbaba táplálása és ápolása állt az előtérben. Most már kíváncsian leskelődik gyermeke főzés közben az asztal túloldaláról, és részt akar venni...
Érdekel a cikk folytatása? »