...sütőpor 15 dkg margarin 20 dkg kristálycukor 5 dkg porcukor kevés étolaj sárgabarack lekvár tejcsokoládé Az étcsokit vízgőz felett olvasszuk fel.Eközben egy másik edényben a melegítsük habosra a porcukorral. Még...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) frizurák 40 felett fórumhoz témák:
A kopaszodásról
...változik meg, ami okozhatja a hajhullást?! Én magamon azt vettem észre, hogy 30 év felett elkezdtem őszülni, remélem a kopaszodás, azért még messze van. Szeretném, ha a gyermekeim még sötétbarna...
Érdekel a cikk folytatása? »Virchow csomó
Ez egy egyedülálló nyirokcsomó, ami leggyakrabban a kulcscsont felett a bal oldalon található. Ezt a nyirokcsomót ilyen formában jelcsomónak is nevezik, mert bizonyos daganatos betegségek (pl. gyomorrák) első jele is...
Érdekel a cikk folytatása? »Önhibáztatás
...akkor azt gondolja: „Ez az én hibám. Azért van, mert rosszul neveltem. Nem kellett volna annyi mindent megengedni neki. Kudarcot vallottam.”. Azt kell megtanulnia, hogy nem rendelkezik más emberek felett....
Érdekel a cikk folytatása? »Az angyalok és az emberek tanítója
...az evolúciónk felett. Ciklusról ciklusra eljön közülük egy a világba, hogy utat mutasson az embereknek, és megtanítsa őket a tökélességhez vezető fejlődés következő lépésére. Körülbelül 2600 évvel ezelőtt már Gautama...
Érdekel a cikk folytatása? »Koleszterin-vész: kész átverés?
...száma. Ez viszont egyáltalán nincs így! Például a 60 év felett férfiak között 10-szer több magas koleszterinszintű van, mint a hasonló korú nők között, a szívbetegségek előfordulásában viszont nincs lényeges...
Érdekel a cikk folytatása? »Csak a hit gyógyít?
...1946-ban Niboyet francia kutató megmérte a bőr elektromos ellenállását, ami az akupunktúrás pontok felett kisebb volt. Erre alapszik a pontkereső készülék. Egy másik kutató, Bergmann igazolta hogy a pontok infravörös...
Érdekel a cikk folytatása? »Lízing
...dolog felett. Ha viszont a futamidő után már nincs szüksége az adott gépre vagy berendezésre, úgy annak tulajdonjoga a lízingbe adónál marad, a dolgot pedig visszaszolgáltatja a lízingbe vevő. Ebben...
Érdekel a cikk folytatása? »Ízületi betegségek
...a csont a másik csonthoz dörzsölődik, és az ízület fájdalmasan merevvé, duzzadttá válik. Általában hatvan év felett jellemző és a nők körében gyakoribb, mint a férfiaknál. A krónikus gyulladások oka...
Érdekel a cikk folytatása? »Tanácsok nyaraláshoz allergiásoknak
...Hegyekbe igen:a legideálisabb nyaralóhelyek egyike-tartják az orvosok.A magasságban csökken a levegőszennyezettség,vagyis csekély a légzőszervi allergiás megbetegedéseket kiváltó tényezők száma.Az atkák is nehezen viselik a magasságot-1800 méter felett életképtelenek. Természetesen választható...
Érdekel a cikk folytatása? »