...ki az étkezésből, ugyanis a jegy szülötteinek leginkább kálium-klorid tartalmú ételeket kell a szervezetbe juttatni, a keringési rendszer optimális működéséért. Ilyen ételek még a spárga, zöldbab, zeller, paradicsom, karfiol, spenót,...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) karfiol lefagyasztása fórumhoz témák:
Befőzés
...Így bármilyen gyümölcsöt,( alma, meggy, cseresznye, körte, málna, ribizli, őszibarack, sárgabarack, birsalma, szilva, ringló,) zöldséget( uborka, paprika, paradicsom, káposztafélék, karfiol, borsó, zöldbab, gomba, kovászos uborka, vegyes saláták, sőt még leveszöldséget...
Érdekel a cikk folytatása? »Karfiolleves fogyókúrázóknak recept
Hozzávalók: 100 g karfiol 2 dl csontlé 10 g sárgarépa 10 g fehérrépa 3 g étolaj 5 g paprika 5 g paradicsom petrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só Elkészítés: A megtisztított,...
Érdekel a cikk folytatása? »Karfiolos tonhal Update2 recept
Hozzávalók: ½ kg tonhal ½ kg karfiol 2 tojás 2 dl tejföl 2 evőkanál olívaolaj citromlé 5 dkg parmezán sajt 10-15 dkg teljes kiőrlésű liszt tengeri só fekete bors szerecsendió...
Érdekel a cikk folytatása? »Daganatos betegségek és a táplálkozás
...így nem csak a vitamin, de a rostanyag is bejut a szervezetbe. Rák ellenes élelmiszereke: paradicsom, paprika, alma, áfonyafélék, málna, eper, brokkoli, karfiol, kelkáposzta, kelbimbó, retek, fehérrépa, vízitorma, szűz olívaolaj...
Érdekel a cikk folytatása? »Karfiolpüré (update1) recept
Hozzávalók: -karfiol -só -bors -szerecsendió Elkészítés: Ha valaki nem tud és nem akar lemondani a krumplipüréről, csinálja a következőt. Karfiolt főzzön meg, azután pürésítse, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítse. Állítólag...
Érdekel a cikk folytatása? »A folsav
...a túlzott folsav bevitel csökkentheti a cink hasznosulását. A folsav legjobban a következő termékekben található meg a máj, a leveles zöldségek (különösen a spenót), a tojássárgája, a szója, a karfiol,...
Érdekel a cikk folytatása? »A candida diéta
...padlizsán, fokhagyma, vöröshagyma, karfiol, karalábé) és alacsony szénhidráttartalmú gyümölcsöket (alma, cseresznye, meggy, eper, málna, ribizli, szeder szilva, narancs, kivi) naponta 3-5 alkalommal együnk. Gabonafélékből a teljes kiőrlésűek javasoltak, ehetünk élesztő...
Érdekel a cikk folytatása? »A K-vitamin szerepe a gyógyulásban
...is tartalmazza. A legjobb K-vitamin források a zöld leveles zöldségek, mint a spenót, sóska, de ide tartozik a káposzta, kelkáposzta, brokkoli, karfiol, kelbimbó is. Különösen fontos azok számára, akiknek a...
Érdekel a cikk folytatása? »Gyomorégés és hányiger
...fogyasszunk néhány ételfajtát, ilyenek például a kelkáposzta, a kelbimbó, a karfiol, a bab, a borsó, a hagyma, valamint a rántott és az erősen cukrozott élelmiszerek. A hányinger a terhesség legtipikusabb...
Érdekel a cikk folytatása? »