Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Kresley Cole – Szeress, ha akarsz

Kresley Cole – Szeress, ha akarsz

Kresley Cole Szeress, ha akarsz! című romantikus regénye 2011-ben jelent meg az Ulpius Könyvkiadó gondozásában, az oldalszám 414 oldal.
A történet 1856-ban Skóciában játszódik. .Hugh MacCarrickl meggondolatlanul beleszeret a szépséges, ám de vagyonos Jane Weylandbe. Jane ráadásul örökös kacérkodásával elviselhetetlen gyötrelmeket okoz neki, játszik a fiú érzéseivel.. Azonban Hugh, aki MacCarrickek átkától sújtott és vagyontalan tudja, hogy soha nem veheti nőül a lányt, hiába szereti tiszta szívvel, ezért zsoldosnak áll, így próbálja elfelejteni Jane-t. Nem is sejti, hogy Jane titkon szereti őt.
Hugh és testvérei elvannak átokozva, hogy utód és boldogság nélkül éljék le életüket, azonban a jóslat utolsó két sorát nem ismerik, ami az átok megtörésének módját írja le, ez pedig az igaz szerelem.
Pár év múlva ane apja MacCarricktől kér segítséget, mert az ellenségei a lánya életére törnek. Hugh azonnal visszatér, hogy segítsen, de Jane nem bocsátja meg neki, hogy elhagyta. S bár az életükért menekülnek egy őket üldöző őrült gyilkos elől, lányt a a bosszúvágy még kegyetlenebb játékokra sarkallja. Bár Hugh megpróbál ellenállni, azonban egy ilyen megátalkodott, gyönyörű és akaratos nő mellett, csak veszíthet. Jane aki jelenleg 28- éves már vénkisasszonynak számít, és nem titkolja hogy nem is olyan tudatlan már, mint illő lenne. Jane azonban rosszul számol, mert a bosszúja nem úgy alakul, ahogyan ő képzeli. A lány se tud parancsolni az érzéseinek. Azonban a gyilkos még mindig a nyomukban van és egyre közeledik a végső összecsapás.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztása: az Újszövetség

A mai ember számára talán legtöbb üzenetet a Bibliában szereplő Újszövetség könyvei adják. A tömör, …

Leave a Reply