Kezdőlap / Társadalom / Eskövő / Esküvői sátor bérlés

Esküvői sátor bérlés

Mindannyian tudjuk,hogy az esküvő az egyik legszebb és legmeghittebb dolog az ember életében.Pontosan meg kell szervezni a szertartás és a lagzi helyszínét.Ez nagyon sok mindentől függ,de legfőképp az időjárástól.Mert egy csodálatos napsütéses napon,miért ne tarthatnánk kint a szabadban a lakodalmat?!
Az esküvői sátor bérlését azoknak a pároknak ajánlják,akik igazán hangulatos,bármilyen létszám befogadására alkalmas exclusive környezetre vágynak.A sátor bárhol felállítható,ahol a terület mérete megfelelő.A sátor egész évben használható,télen fűthető,nyáron pedig hűthető.
A sátorban tartott vacsora romantikus hangulatú és remek helyszínek közül választhatunk,legyen szó tópartról vagy vidéki kastély kertjéről.Szóval,ha esküvői sátor bérlésén gondolkodunk,akkor ott élhetjük át életünk legszebb pillanatait ahol csak szeretnénk.
Persze a sátorbérlésnek vannak előnyei és hátrányai is.Ha megtaláltuk a helyszínt,ahol felszeretnénk állítani a sátrat,akkor előbb utána kell járnunk,hogy van-e engedélyünk arra,hogy az adott helyen felépíthessük.A sátor mérete is sok problémát okozhat,mert ha kicsi,akkor nem biztos,hogy minden meghívott befér,ha túl nagy akkor meg a pénztárcánk bánhatja a kiadásokat.
A sátor méretét befolyásolja a helytakarékos megoldás,ilyen például: ültetési rend,asztalok formája-mérete,a zenekar,a táncparkett és a büféasztal elhelyezése.A sátor bérlése során számtalan lehetőség nyílik arra,hogy elbűvöljük a vendégeket.A nagy területre szánjuk a sátor elhelyezését,akkor ott meg is tarthatjuk a szertartást is,és még tűzijátékot is szervezhetünk.
Minden lehetséges felmerülő kérdésnél segítségünkre szolgálnak az esküvői szervezők és a sátor építéssel foglalkozó szakemberek.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vendégajándék-köszönetajándék

A köszönetajándék egy olyan ajándéktárgy, mellyel az ifjú pár kedveskedik a násznépnek! Egy aranyos, kedves …

Hozzászólás