Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Krestin Gier – Felettébb tisztességtelen ajánlat

Krestin Gier – Felettébb tisztességtelen ajánlat

Kerstin Gier Felettébb tisztességtelen ajánlat című humoros könyve 2010-ben jelent meg a Trivium Könyvkiadó gondozásában.
A történetet a külsejével keveset törődő, növényimádó, de álmodozó Olivia meséli el az olvasónak. A harmincas Olívia, bár kedvesnek néz ki, de az tipikus nő, akin szinte mindenki átgázol, mivel nincs egy cseppnyi önbizalma sem. Olívia menekül a gondok elől, ha problémába ütközik, akkor rögtön homokba dugja a fejét. A férje Stephan, ellenben igazán rossz tulajdonságokkal felvértezett férfi. Olívia sógornője Evelyn, gyönyörű, törtető nő, aki inkább átgázol mindenkin, csakhogy ne ő maradjon alul. Férje Stephan testvére Olivier, aki bár elégedetlen a munkájával mégsem dédelget hatalmas álmokat, ennek ellenére küzd a feltörekvésért. A két fiú apja Fritz, aki amellett, hogy vén zsugori, meg vagy győződve arról, hogy a fiai nem a megfelelő nőt vették el, ezáltal teljesen tönkretették az életüket. Fritz évekig csak szitkozódott emiatt, azonban most úgy érzi, hogy ideje tennie is valamit ebben az ügyben. Ráveszi a két fiát, hogy cseréljenek feleséget egymással, ezzel akarja bebizonyítani, hogy a fiai rosszl választottak. A két fiú ráálla így Így a két menye fél évre helyet cserél és beköltöznek egymás otthonába. Olívia Oliver városi luxuslakásba, amíg a számító Evelyn Stephen az omladozó, városszéli kertészetébe.
A tét, amit Fritz felajánlott egy a kisebb vagyonra rúg. Azonban fél év hosszú idő, kibírja e a hűségük ezt az időt? Az azonban biztos, hogy mindkét család élete örökre megváltozik

Ezt mindenképpen olvasd el!

Karen Marie Moning – Tündér krónikák – Keserű ébredés

Karen Marie Moning Keserű ébredés című könyve 2010-ben jelent meg a Kelly Könyvkiadó gondozásában. A …

Hozzászólás