Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Kutyák és macskák

Kutyák és macskák

Kutyák és macskák színes amerikai családi vígjáték 2001-ben készült. A film eredeti címe Cats & Dogs. A filmet rendezte: Lawrence Guterman. A forgatókönyvet írta John Requa és Glenn Ficarra. Afilm 87 perces.
Brody professzor Jeff Goldblum, aki allergiás a kutyákra, fontos kísérleten dolgozik ennek megoldására. Annyira leköti a figyelmét az ellenszer megtalálása, hogy nem jut ideje a fiára Scottra (Alexander Pollock) sem. Scott és az egész család sem sejt semmit abból a háborúból ami a körülöttük lévő állatok közt folyik. A kutyák védik a professzort, hogy minél előbb be tudja fejezni a gyógyszert, addig a macskák megpróbálják megakadályozni a gyógyszer elkészítését. Egyik nap a macskáknak sikerül eltávolítani a professzorék kutyáját, aki egyben a kutyák egyik titkos ügynöke is volt. A család új kutyát akar venni és elmennek egy beglae tenyésztőhöz. A kutyák kicserélik a kölyköket képzett ügynökökre, azonban hiba csúszik a műveletbe és egy kiskutya ott marad, akit Scott szülei haza visznek. Scott, aki nagyon szerette a régi kutyájukat nem akarja elfogadni az új kutyát. Butch a szomszédban lakó ügynök fedezi fel a hibát, és az ő feladata lesz a kölyök betanítása és védelme . Eközben a macskáknak új vezérük lesz, egy perzsamacska személyében. A macska végső célja a kutyák teljes megsemmisítése és a Föld teljes elmacskásítása. Mr. Tinkles a végső összecsapásra készül és elrabolja a professzorékat. Lounak választania kell az ügynökség és a barátai között. A macskáknak sikerül megszerezni a gyógyszert, azonban a leleményes kutyák megakadályozzák a világuralmát.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Shrek 4.

A monoton papás-mamásba és a cukormókus bébik nevelgetésébe belefásult Shrek kitartóan igyekszik betölteni a tökéletes …

Leave a Reply