Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / Kutyaütő csodacsatár

Kutyaütő csodacsatár

A kutyaütő csodacsatár, 2002-ben készült színes amerikai-családi vígjáték. A film 90 perc hosszú. Az eredeti címe : Air Bud: Seventh Inning Fetch. A film rendezője Robert Vince, a forgatókönyvet írta Kevin DiCicco és Stephanie Isherwood.
A nyugodt békés vidéki kisvárosban Fernfieldben él Siles professzor (Jay Brazeau ), aki most újabb gonosz terven dolgozik. Most egy szuper sportgént hozott létre, azonban a végső tesztkísérlethez szüksége van Pamacsra és Pamacs összes sportos utódjára: Stukker-re, Siker-re, Zac-re és Duci-ra.
Eközben a gyerekek életében is számos dolog megváltozott Andrea Framm már középiskolás lett, a bátyja Josh (Caitlin Wachs ) pedig már egy másik városban jár iskolába. Az öccsét Jackie Framm (Cynthia Stevenson) is eléggé lefoglalja az iskolai élet. Andrea barátnőjével Tammy-val nehezen illeszkednek be a nagyok közé és most Josh is messze van, nem tud segíteni a húgának a problémáiban. A lányok életében az hoz változást, hogy a válogatáson beveszik őket a helyi baseball csapatba a Fakutyák közé. Pamacs és gyerekei ezalatt élik minden napi életüket, nem is sejtve, hogy a gonosz professzor figyeli minden lépésüket. Amikor Andrea már úgy érzi, hogy végre ismét egyenesben van az élete, akkor történik meg a baj. Silves professzornak sikerül véghez vinne a gaz tettét és elrabolja a kutyakölyköket és a segítségükre siető Pamacsot is. A professzor nagyon örül a sikerének, azonban nem számol a kutyák leleményességével és a gazdáik kitartásával. A gyerekek segítségével Pamacsék hamarosan szabadok lesznek és a professzor hosszan élvezheti a börtönt. Andrea és Tammy győzelemre segítik a Fakutyákat.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szex, Drog, Iggy Pop

Danny Boyle mára kultuszfilmmé vált alkotása, a Trainspotting még 15 év után is aktuális, sőt, …

Hozzászólás