Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Lara Adrian A vámpír ölelése

Lara Adrian A vámpír ölelése

Lara Adrian A vámpír ölelése című regénye 2009-ben jelent meg az Ulpius Könyvkiadó gondozásában.
A főszereplő Dante az egyik legmagányosabb harcos, aki Lucan után a legidősebb a csapat tagjai között. Bár csatlakozott a rendhez, azonban egyedül szeret járőrözni. Az egyik járőrözés közben megsebesül, és majdnem meg is ölik a vérszopók, amikor sikerül elmenekülnie, úgy hogy a folyóba ugrik. Amikor sikerül kivergődnie a folyóból akkor egy állatorvos rendelőjébe menekül. Tess még éjszaka is a rendelőben van, amikor zajt hall és hátra megy. Dante, mivel egyre rosszabbul van és vérre van szüksége megtámadja és iszik belőle, azt azonban még csak nem is sejti, hogy a nő egy kiválasztott. Amikor erre rájön már késő, mivel ha, egy kiválasztottból isznak, akkor vérkötelék alakul ki közöttük. Dante eleinte küzd e kötelék ellen. Eközben a városban egy új drog kezd el terjedni, amely az embereknél csak kis bódultságot okoz, azonban a fiatal vámpírokat azonnal átalakítja vérszopókká.
Chase ügynök felkeresi a Rend őreit, és a segítségüket kéri egy díler felkutatásában, aki a karmazsin nevű szerrel árasztja el a várost. Azonban Chase eltitkolja, hogy miért is fontos neki a drog megállítása. Chaes unokaöccse, Camden is eltűnt, és valószínű, hogy ő is átalakult. Chase aki titkon szerelmes a sógornőjébe, bármit megtenne, hogy elkapj a dílert. A díler felett azonban összecsapnak a hullámok, amikor ki akar szállni a buliból, mivel a karmazsin hatása alatt elkövetett gyilkosság szemtanúja lesz.
Ezt a bizonyos drogkereskedőt üldözi Chase, a rend őrei és maga a vérszopók vezetője is. Eközben Tess és Dante egyre közelebb kerül egymáshoz. Tess eddig mindenki előtt titkolja a rejtett képességét, azonban most válaszút elé kerül az emberi élet vagy egy vámpír szerelme?

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Biblia felosztás: az Ószövetség

Egy híres ember újonc katonaként egyszer így tanakodott magában: “Hosszú ideig tartó háborúba megyek, és …

Hozzászólás