Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Könyv / Laurell K. Hamilton – Telihold Kávézó

Laurell K. Hamilton – Telihold Kávézó

Laurell K. Hamillton a Telihold kávézó című könyve 2004-ben jelent meg az Avage Könyvkiadó gondozásában.
Anita Blake szerelmes lesz, amikor megismeri Richardot, azonban ez számtalan problémát hoz az életébe. Richard, aki mellesleg vérfarkas befolyásolhatja Anitát a munkájában. Anita hamar rájön, hogy ez a szerelem akár az életébe kerülhet. Eközben a városban nyolc alakváltó tűnik el nyomtalanul és Anita a rendőrséggel együtt nyomoz az ügyben. Azonban bár szükségük van a lány képességeire nem mindig fogadják szívesen, főként egy-két buzgó rendőr. Marcus a vérfarkasok vezére és az alakváltók közt létre jön egy kényszerű szövetség és összefogás. Anitát bízzák meg, hogy adottságait kihasználva nyomozza ki
a gyilkosságokat. Ez az eset önmagában sem látszik egyszerűnek, de az életét tovább bonyolítja, hogy új szerelme, Richard rivalizál a falkavezérrel. Anita problémáját csak halmozza, hogy Jean-Claude, aki még mindig nem mondott le róla, és a hatalomról, amit a lány által megszerezhet. Feltűnik még a vérszomjas fejvadász, Edward, egy titokzatos pornófilm is. Edward munkája ismét keresztezi a lány útját és együtt kikecmeregnek a legnagyobb pácból is.
Jean-Claude rájön, hogy hárman hárman együtt milyen hatalmas erőt tudnának generálni, és egyre közelednek a triumvirátus felé.
Anitának meg kell békélnie Richard romantikus énjével, naivitásával és jóhiszeműségével, és el kell fogadnia választottjában lakozó farkast is. A Telihold kávézó egyre türelmetlenebb vérfarkasai gondoskodnak arról, hogy Anita Blake ne tudja könnyen elfelejteni ezt a december, ha egyáltalán túléli.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szélesi Sándor – A beavatás szertartása

Szélesi Sándor: A beavatás szertartása című könyv 2009-ben jelent meg a Metropolis Media gondozásában. A …

Hozzászólás