Lúdtalp

Tünetei: a (tipikusan emberi) hosszanti boltozat összeomlása: terhelés és teherbírás közötti aránytalanság (túlterhelés) nem vagyunk ugrásra készek (rugalmasak) az életben a tartás elgyengülése: ide-oda csúszkálunk a földön ál földelés, amely nem tud valódi tartást adni esetlen szánkózás a föld felszínén, mivel az igazi földelés hiányzik, ugyanakkor: erős tudattalan vágy a biztonság után különböző álláspontok elvesztése szabadon mozgó álláspontok: nem akarjuk elkötelezni magunkat „megalapozatlan” életmód, a tartás hiánya.

Feldolgozás: a túl merev álláspontok feladása határozott álláspont és tartás kialakítása, tudatosítása mozgásba jönni, tudatosan sodródni az élet áramával lábuszonyaink segítségével haladni az élet folyamában minden oldalról nyitottá válni, és együtt haladni rugalmas álláspontok kialakítása felemelkedni annak érdekében, hogy rálátásunk legyen a dolgokra, és különböző álláspontokat alakíthassunk ki a lábboltozat megemelése (lúdtalpbetét segítségével) a földhöz kötött életmód feloldását célozza.

Tanácsok: szabadon át kell adni magunkat az energiaáramlásnak: a világban az élet játékát játszani kell („legyen meg a Te akaratod”) az ellenpóluson: valódi gyökereket ereszteni!
Mindenképpen forduljunk ortopédtushoz, mert a gerincre sem hat kedvezően, ma már léteznek lúdtalp betétek, amiket a cipőnkbe bele tudunk helyezni és a nap folyamon tudjuk hordani. A legjobb, ha mezítláb közlekedünk ahol tudunk, ezzel is elősegítve a javulást, legyen az akár a strandon, otthon a kertben!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Baktériuok a konyhában

Kézmosással jelentősen meggátolja az ételmérgezés kialakulásának esélyét. Természetesen az sem mindegy, hogy hogyan végzed! Meleg …

Leave a Reply