Kezdőlap / Divat és szépség / Milyen cipőket válasszunk nyárra?

Milyen cipőket válasszunk nyárra?

Habár még nincs teljesen tavasz, azért a cipőtervezők nem állnak le egy percre sem, és már előre tervezik a legjobb nyári, tavaszi lábbeliket, hogy nekünk elég időnk legyen eldönteni, milyen cipőt, vagy cipőket vásároljunk majd a melegebb napokra. A napokban a kifutón láttak napvilágot a tavaszi-nyári szezon trendjének első darabjai, amelyek tökéletesen tükrözik a legfrissebb irányzatokat. Mindegyik cipellőn részletesen kidolgozott minták, könnyed színek, és persze óriási sarkak találhatóak, vagy éppen magassarkú sarok nélkül! Egy biztos, az idei évi divatirányzatok alapján mindenki megtalálja majd a saját kedvencét.

Az első tervezőnk Alexander McQueen, aki csodaszép sarok nélküli magassarkú cipőket alkotott az idei nyárra. A lábbelik igazán könnyedre sikeredettek, nőiesek, és egyszerre sikkesek is, mégis egyfajta vadság jellemzi őket a rózsaszín, piros színkombinációival. Nála általában a virágok a jellemzőek, amelyeket a magassarkú pántjaira illesztett, természetesen bőrből. Rendkívül elegáns, mégis vidám, a vagányabb hölgyeknek valószínűleg az ő alkotásai lesznek a kedvencei, egyszerűen rajongani lehet értük már csak az extrém fazon miatt is.

Az idei év második legnépszerűbb női cipőtervezője Burberry, aki már egyébként is elismert alkotásokat hozott létre. Most egy barna, fűzős kissé zárt tavaszi cipőcsodát alkotott, amelynek kollekciójából biztos hogy sok nő fog szemezgetni, amint elmúlik a latyakos idő. A cipőt a divattervező szürkésbarna harisnyával ajánlja, és valóban igaza van, hiszen tényleg rendkívül fenomenális összhatást kölcsönöz a külsőnknek egy ilyen darab.
A harmadik legnépszerűbb szintén egy tavaszi cipőkollekció, melynek darabjai platformosak, és tömzsi sarkúak. Ezek közül is a divattervező a bordó színű magassarkút emelte ki, Carven szerint ugyanis ez a tavasz egyik menő színárnyalata lesz. Igencsak markáns, duci sarokkal, telt színnel, és a platformos párosítással fantasztikus kinézetet kölcsönöz bárkinek. Ehhez a cipőhöz még ruhatippet is adott a tervező, Carven szerint egy fekete színű lenge ruha tökéletesen mutat mellette, vörös ajakrúzzsal pedig szinte ellenállhatatlan.

Hozzászólás