Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Karcsúsodás ultrahanggal

Karcsúsodás ultrahanggal

A technikai fejlődés mára elért egy olyan szintet, hogy testünket saját elképzelésünk szerint alakíthatjuk a számunkra legelőnyösebb formára.
A francia Medixsysteme Kutatóintézet pár éve kifejlesztett egy berendezést, amely ultrahang segítségével képes megtizedelni a testünk különböző pontjain kialakult úgynevezett zsírdepókat.
A szabályos formájú csípő, popsi, has eléréséhez eddig mindössze két alternatíva létezett. Az egyik a sebészeti beavatkozás, a másik pedig a radikális fogyókúra. A sebészeti módszer amellett, hogy szép eredményekre képes, igen komoly fizikai igénybevételnek teszi ki a szervezetet. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy sok szakember véleménye szerint a radikális fogyókúra is legalább akkora terhet ró a szervezetre, mint a műtét. Nem beszélve arról, hogy a kevés, vagy alig-táplálkozás más területeken is romboló hatást vált ki a szervezetben. Ezzel a módszerrel látványos fogyást csak akkor tudunk elérni, ha egészségünket veszélyeztetve éheztetjük magunkat. Ilyenkor a testünk szabályozó rendszere kinyitja a zsírsejtek “szelepeit”, és ebből nyer szervezetünk újabb energiát. Az eredmény ugyan látványos lehet, de a fogyás végkimenetele kétséges. Ugyanis genetikailag úgy vagyunk programozva, hogy a következő étkezésnél hacsak egy cseppnyi felesleges energia marad, azt ezek a sejtek azonnal újra tárolni kezdik, és így a kör ismét bezárul.
Az ultrakontúr berendezés ezeket a tároló zsírsejteket szünteti meg anélkül, hogy akár csak egyetlen tűszúrást ejtene a testen.
A kezelés-sorozat fájdalommentes, és ami ennél is fontosabb, az elért alakváltozás véglegesnek tekinthető.
Tekintettel arra, hogy megadott számú zsírsejttel születünk, és mint ahogy a kihúzott fogunk sem nő ki újra, ugyanúgy ezek az ultrahang rezgés segítségével ellehetetlenített zsírsejtek sem térnek vissza.
Sajnos ezeken a “kényes” területeken idővel megjelennek a “karfiolos” elváltozások, a narancsbőr. Ezek eltávolítására is ideális megoldás lehet az ultrakontúr eljárás.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás