Kezdőlap / Társadalom / Ismerkedés / Milyen taktikákat alkalmaz a férfi a csábításhoz?

Milyen taktikákat alkalmaz a férfi a csábításhoz?

A csábítás nem más, mint fondorlatos taktikázás amely a partner behálózást célozza meg. A csábítást nem vehetjük egy kalap alá az udvarlással.

A csábításhoz a férfiak leggyakrabban a következő taktikákat vetik be:
Az első taktika: Mindent megígérnek, amit a másik szeretne. Nagyon jó taktika, mert mindig azt mondja, amit a másik hallani szeretne. Ha férjhez akar menni a lány, akkor a férfinak is a házasságon fog járni az esze. Ezenkívül biztosítja a lányt, hogy nem kell aggódnia, mert a szándéka komoly és a szerelme örökre szól. A férfiak úgy gondolják, hogy a nők meghódítása érdekében még egy kis hazugság is megengedett. Az egyik legjobb taktika, mert minden ember hajlamos elhinni azt amit hallani szeretne, vagy azt ami rá kedvezőbb, vagy amit maga is kíván.
A fiatalok mivel kevés a tapasztalatuk hiszékenyebbek, könnyebben elhiszik a szép szavakat és megszédülnek az ígéretektől.

A második taktika: Kisebb nagyobb ajándékkal próbálják lekötelezni a másikat. Ilyenkor arra spekulálnak, hogy hálából a nő megteszi majd azt amit kérnek tőle. Ezt a taktikát nagyon nehéz felismerni, hisz az igaz szerelmet épp az odaadás, az ajándékozás vágya jellemezi. Egy kialakulóban lévő kapcsolatban a nő mindig ügyeljen arra, hogy csak akkor fogadja el az ajándékokat, ha majd szívesen nyújtja az elvárt viszonzást is.

A harmadik taktika: Visszaélés a nő érzelmeivel. Ha a férfi már elnyerte a nő rokonszenvét, esetleg szerelmét elkezdődik az érzelmek zsarolása: „Ha nem teszed meg akkor nem is szeretsz, így jobb ha elválunk!” Ha szeretsz akkor teljesíted ezt a kérésemet!” Ugye ismerős szövegek? A férfi érverése logikus és a nő besétál a csapdába.
Az érzelmekre a férfi a „megsajnáltatási taktika”-val is tud hatni. Ilyenkor a férfi arra hivatkozik, hogy szenved a viszonozatlan vágyakozástól amin csak a kiszemelt nő tudna változtatni.”Belehalok, ha nem leszel az enyém.” Ehhez és a hasonló mondatokat nagyon sokszor eltúlozzák, dramatizálják a férfiak.

A negyedik taktika: Az egyik legközönségesebb vagy legdurvább férfi taktika, ha kihasználja az általa kiszemelt nő alkoholos vagy éppen csak spicces állapotát vagy épp ő maga itatja le áldozatát.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elfogadni vagy megszökni

A kapcsolatok terén eléggé változatosnak mutatkozik az emberi természet, sokszor gondoljuk azt, hogy a külső …

2 hozzászólás

  1. Az ötödik taktika: Bármilyet! :) :)

  2. most kezdjem el sorolni a női taktikákat? :)

Leave a Reply