Kezdőlap / Társadalom / Ismerkedés / Társkeresési ötletek páratlanoknak

Társkeresési ötletek páratlanoknak

A mai modern világban is meglepően sok a magányos fiatal. A hétvégeken otthon ülnek és arról álmodoznak, hogy egyszer majd betoppan hozzájuk a szőke herceg vagy a csodálatosan szép hercegkisasszony, aki azonnal beléjük szeret. Ez azonban sajnos nagy tévedés. Ha nem teszünk semmit annak érdekében, hogy megismerkedjünk valakivel, akkor örökké magányra vagyunk kárhoztatva. Gyakran kell társaságba járni ahhoz, hogy új hasonló korú személyekkel találkozzunk mint amilyenek mi vagyunk.
Természetesen a külső megjelenés is nagyon fontos, ezért elegáns ruhában, rendes frizurával érdemes elindulni ahhoz, hogy felfigyeljenek ránk. A hölgyek tegyenek fel sminket, használjanak parfümöt, a férfiak pedig egy jól szabott öltönyben induljanak el otthonról. Nagyon sok nyilvános hely van, ahol ismeretségek, szerelmek szövődhetnek. Minél gyakrabban eljárnak társaságba az egyedülálló fiatalok, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtalálják a nekik megfelelő társat, akivel boldogok lesznek. Beiratkozhatnak különböző tanfolyamokra is, ahol ismeretségek, barátságok szövődhetnek. A leányok beiratkozhatnak például egy karate vagy hegymászó klubba, ahol sok fiú fordul meg, akikkel új ismeretséget köthetnek. A fiúk pedig választhatnak főzőtanfolyamat, ahol lányokkal találkozhatnak. Ha egy fiatal nem mer ismerkedést kezdeményezni, annak kell egy jó barát vagy barátnő aki bevezeti a társaságba. A félénkség leküzdésének a leghatékonyabb módja a gyakori új ismeretség megkötése, a kommunikáció. Minél több emberrel beszélünk, legyen az nő vagy férfi, annál rutinosabbak leszünk. Ezt lehet gyakorolni, úgy hogy sok ismeretlen embert megszólítunk és beszélgetünk velük. A társalgásba adjuk bele a legjobb formánkat. A férfiak dicsérjék a hölgyek ruháját, parfümjét, egy hölgy például ejtse el a zsebkendőjét, ha meg akar ismerni egy neki tetsző férfit. Ha férfi úriember, akkor felveszi a zsebkendőt, a hölgy után megy és máris megismerik egymást.
Az ismerkedésnek még számtalan módja létezik. Az a fontos, hogy kimozduljunk az otthoni környezetből, minél több személlyel beszélgessünk, és amikor találkozunk életünk szerelmével már gyakorlott társalgóvá váljunk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen taktikákat alkalmaz a férfi a csábításhoz?

A csábítás nem más, mint fondorlatos taktikázás amely a partner behálózást célozza meg. A csábítást …

Leave a Reply