Kezdőlap / Társadalom / Ismerkedés / Milyen taktikákat alkalmaz a nő a csábításhoz?

Milyen taktikákat alkalmaz a nő a csábításhoz?

A csábításban a taktikázáshoz azonban nemcsak a férfiak hanem a nők is értenek. Vegyük akkor sorra a hagyományos nő taktikákat:
Az első taktika a „szex appeal” vagyis a szexualitás hangsúlyozása, erősítés vagy pótlása divateszközökkel, mini szoknya, kivágott ruha, félig-meddig átlátszó ruha, körömcipő stb. A megfelelő sminkeléssel ezt a hatást a nők még jobban tudják erősíteni. Mivel a divat eléggé változatos a nők nagyon sokrétűen, sokszínűen és nagyon sok kellékkel tudják gazdagítani ezt a taktikájukat.

A második taktika amikor a szexuális vonzerőt a divateszközök mellett a kacérsággal fokozzák. A sokat ígérő pillantások, a csábító magatartás vagyis nem tesz mást, mint „elhúzza a mézesmadzagot”a férfi orra előtt. Ez csak akkor taktika, ha nem szerelemből, hanem érdekből fakad.

A harmadik hagyományosan női taktika az ártatlanság és a naivitás megjátszása. Ilyenkor a nő a férfi okosságát csodálja, minden szavát készpénznek veszi. Úgy tesz, mintha minden amit a férfi mond újdonság lenne a számára, issza a férfi szavát, teljesen járatlanak tapasztalatlannak tetteti magát. A férfi hiúságának meg hízeleg, hogy valaki fenéz rá.

A negyedik taktika a bókolás, igaz ez régebben a férfiak feladata volt, de egyre több nő veti be, a partner szépségét, erényeit dicséri.

Az ötödik nagyon bevált taktika, mikor a nő a férfi hiúságát, kényelem szeretetét használja ki. A legtöbb nő spontán beleérző képessége révén nagyon hamar felismeri mivel lehet hatni a kiszemelt férfira. Dicséri a férfi kiemelkedő tulajdonságait „Nem is tudom mi lenne velem nélküled!” Megfőzi a kedvenc ételét, anyáskodik felette, kényezteti egyszóval nélkülözhetetlenné teszi magát a férfi életébe.

A taktikázással mindenki óvatosan bánjon, mert akár vissza is üthet. A taktikával megszerzett kapcsolat semmi jóra nem vezet csak a nyílt, becsületes, egyenrangú kapcsolatnak van értelme.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen taktikákat alkalmaz a férfi a csábításhoz?

A csábítás nem más, mint fondorlatos taktikázás amely a partner behálózást célozza meg. A csábítást …

Leave a Reply