MTV ROCKS

Az MTV Rocks egy olyan 24 órás alternatív zenei csatorna és az MTV Networks része. A csatorna széles körben elérhető, ezzel sok ember igényeit képes kielégíteni. Az MTV Rocks a könnyedebb fajsúlyú csatornák közé tartozik, mivel a zenei műsorok mellett, valóságshow-t is láthat a néző, de fő arculatát a zene képezi, főleg az alternatív, a hip-hop, valamint a rock zenét kedvelőknek kedvez.
Ez egyaránt áll az amerikai-, valamint az európai lakosságra is. Műsorai által a zenei igényességet is próbálja hangsúlyozni, hiszen a punk, az indie, vagy éppen a metal is lehet igényes. Műsoraiból egy kis ízelítő, hiszen az MTV Rocks lehetőséget biztosít új zenék, valamint művészek bemutatkozására is. A Gonzó például hetenként jelentkező magazin-és show műsor, ez indult a legrégebben az MTV Rockson. Van olyan műsoruk, ahol élőzenéket sugároznak az Egyesült Királyság-, valamint Írország területéről. Az MTV Rocks műsortárában még olyan válogatott zeneszámok szerepelnek, melyek a nézőnek bemutatják az alternatív zenei világ kultúráját, valamint toplistát állítanak fel a legújabb zenei videókból.
A csatorna korra, fajra, nemre, vallási hovatartozás nélkül sugározza a zenéket, mutatja be az alternatív kultúrát, melyet a ma embere nem biztos, hogy ismer, de kellene. Ezáltal egy teljesen új világ tárulhat ki a nézők számára, az MTV Rocks lehetőséget ad egy új megismerésére és a bennünk rejtőzködő ismeretlen világ feltárására. Aki eddig még nem találkozott ezzel a csatornával és műsorkultúrával, érdemes megpróbálnia, nem kizárt, hogy kellemes csalódás éri.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vágta

Vágta című színes amerikai családi dráma 1983-ban készült. A film eredeti címe Phar Lap. A …

Hozzászólás