Kezdőlap / Művészet és kuktúra / Film / National Geographic, egy csatorna mely adja a világot!

National Geographic, egy csatorna mely adja a világot!

A mai világban úgy lehet a leginkább szimbolizálni, mint egy tükör, melyben látjuk a világot, ahol élünk, megmutatja a számunkra ismeretlen kultúrákat és társadalmakat, a Föld „napos” és kevésbé derűs oldalát. Megismerjük honnan jöttünk, akár Darwin fajelméletét-, akár a Bibliát tekintjük alapnak. Elénk tár ismeretlen kultúrákat, amikor elgondolkodhatunk, elgondolkodhatnánk! Hol is tartunk, merre megyünk? Egyáltalán mi vajon hol is tartunk, elkezdtünk elindulni arra, merre kitárul számunkra a világ? Az állatok világa, az őserdő és a dzsungel is a nagy ismeretlent jelképezi, melyet mi ismerni igazán soha nem fogunk, de a kor problémáiból adódóan, mint például a globális felmelegedés, vagy az éghajlatváltozások által bekövetkezett erdőtüzek, melyek pusztítják és rombolják azt a környezetet, mely a mai civilizáció világából valamiért kimaradt.
Ezek a kérdések önkéntelenül merülnek fel bennünk, ha erről a tévécsatornáról beszélünk. Akár tudományos lexikon is lehetne, képekkel illusztrálva, de ez valóság hűbb, emberek szólalnak meg, szinte „beszélgetnek” velünk.
Aki még nem találkozott a csatorna kínálatával és műsoraival érdemes megpróbálkoznia vele, egy-egy adás idejére mássá válhat, utazhat, sőt akár kalandor is lehet. Sokan azért szürkülnek bele a mindennapokba, mert nem tudnak kikapcsolódni, pihenni és lazítani. Ez az egész olyan, mint egy soha véget nem érő, rejtélyes kirándulás Földünk kerekén. Akik kipróbálták, azoknak bejött, akkor mi miért nem kezdünk neki?

Ezt mindenképpen olvasd el!

Twilight Saga: Alkonyat

Bella Swan soha nem volt olyan lány, mint a többiek. Miután elköltözött az apjához, Charlie-hoz …

Hozzászólás