Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Profi eladók programja

Profi eladók programja

Mindenki arra törekszik,hogy tökéletes,pontos és profi eladó legyen.Persze ehhez nagyon sok pontosságra és precíz tulajdonságra van szükség.Az online Vaterás eladók mindegyike nem lehet profi eladó.Hogy miért is?Mert vannak egyes részvételi feltételek,amelyek alapján kiválnak a profi és nem profi eladók.
Csak azok az eladók kerülhetnek be a profi eladók programjába,akik az alábbi feltételeket együttesen teljesítik:
-Eladóként legalább 80 pozitív értékeléssel rendelkezik,80 különböző vásárlótól.
-Értékeléseinek átlaga legalább 97,5 % összesen és az elmúlt 90 napban egyaránt.
-Tranzakciói legalább 90%-a sikeresen zárul.
-Az utolsó 90 napban a havi átlagforgalma 120 000 forint,vagy az eladott átlagos termékmennyisége 100 db termék,vagy legalább 500 értékeléssel rendelkezik.
-Nincs lejárt határidejű tartozása a Vatera felé.

Ha az eladó a későbbiekben ezeknek a feltételeknek mégsem felel meg,akkor az allergroup.hu a Profi eladó személyes menüjében megadott e-mail címre figyelmeztetést küld üzenet formájában.Az értesítés alapján az eladó 30 nap alatt köteles a jelen részvételi feltételeknek eleget tenni.Ha a figyelmeztetés ellenére 30 napon belül nem tesz eleget a részvételi feltételeknek,akkor az allergroup.hu jogosult a Profi eladót a programból kizárni.
Az allergroup.hu-nak joga van az eladót bármikor ellenőrizni,akár saját hatáskörében,vagy vásárlói visszajelzések alapján.
A profi eladó felfüggesztésére is sor kerülhet,mégpedig abban az esetben,ha 12 hónap alatt legalább 3 küldött értesítőt is figyelmen kívül hagy.A felfüggesztés időtartama 72 óra.Ez idő lejárata után a felhasználó visszakapja a státuszát ,és a belépési regisztrációt nem kell megismételnie.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Leave a Reply