Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Mi is az a Vatera?

Mi is az a Vatera?

Magyarországon az elsők között lépett az online piactérre a vatera. A külföldi mintából kiindulva, 2000-ben kezdte meg működését, azzal a nem titkolt céllal, hogy eladók és a vevők könnyedén egymásra találhassanak. A vaterá-n keresztül mára már lehetőség van szinte bármely termék eladására, vagy vételére. Kényelmesen, akár otthonról, akár utazás közben az interneten keresztül kísérhetjük figyelemmel a portékánk árának alakulását.

Kik vehetik igénybe a vaterá-t?

A regisztrált felhasználók egyaránt lehetnek termékek eladói és vevői, illetve lehetnek magánszemélyek, vagy pedig gazdasági társaságok.

Az esetleges elfekvő árukészletet itt gyorsan és hatékonyan lehet kiárusítani, ezért a cégek, gazdasági társaságok saját webshop-ot tartanak fenn.
Az oldalon percek alatt elindítható egy költség hatékony webshop, amelynek az üzemeltetése ma a legjellemzőbb. Felmérések igazolják, hogy a Vaterát napi szinten, több százezren látogatják. Felhasználói tábora napról-napra emelkedik. Mára már közel másfél millió regisztrált felhasználót mondhat magáénak. Az országos elérésnek köszönhetően az adás-vételeket ideálissá teszi valamennyi réteg számára.
Tévedés azt hinni, hogy a weboldalon csak ritkaságokra vagy kedvező áru használt termékekre lehet bukkanni. Egyre több az új, vagy új állapotú termék, melyeket a piaci árnál jóval olcsóbban szerezhetünk be. A futárszolgálatot igénybe véve, akár házhoz szállítást is kérhetünk.
A vásárlás biztonságát szolgálja az adás-vételek utáni véleménynyilvánítás, ahol megoszthatjuk személyes tapasztalatunkat az üzlet lebonyolításáról. Ez a referencia jó alap a többi partner részére. Így, ha 100%-ban el nem is kerülhető, de jelentősen csökkenthető a csalások száma, vagy rossz minőségű áruk vásárlása.
Ennek kivédésére maximális védelmet nyújtanak az oldal üzemeltetői.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerkedés a Vaterával

Az egyik legnépszerűbb hazai honlap kétség kívül a Vatera. Kevés internetet használó ember van, aki …

Leave a Reply