Kezdőlap / Üzlet / Vatera / PayU a Vaterán

PayU a Vaterán

Augusztus 22-étől elsőként a Vatera és TeszVesz felhasználói számára lesz elérhető az országunkban elsőként megjelenő PayU névre hallgató online kártyás fizetési szolgáltatás.
Ahogy az internetes vásárlás, ebből adódóan az online felületen történő fizetés is egyre népszerűbb Magyarországon. A kártyás fizetésben rejlő növekedési potenciál nem véletlen, ha csak a fizetési mód leg főbb előnyeit nézzük: az átutalással szemben a vásárlás ingyenes a kártyatulajdonos számára, ugyanakkor biztonságos, gyors és a legkényelmesebb fizetési módszer. A PayU által nyújtott online bankkártyás fizetési szolgáltatásai ezek mellett olyan , hazánkban még ismeretlen szolgáltatásokkal is kiegészül, mint például a kereskedőknek és vásárlóknak egyaránt hasznos ügyfélszolgálat, a tranzakciókat monitorozó rendszer, valamint az automatikus értesítés az átutalások státuszáról.
Ezeket az előnyöket felismerve a Vatera és TeszVesz oldalakat üzemeltető Allegroup Kft. által debütálhatott a felhasználók számára ez az új online fizetési szolgáltatás. A Vatera Magyarország legsikeresebb és legnagyobb aukciós portáljaként folyamatosan azon munkálkodik, hogy e-kereskedelmi szolgáltatásai tovább fejlesztésével még biztonságosabbá és kényelmesebbé váljanak az online tranzakciók. A Vaterával párhuzamban a másik aukciós oldalon, a TeszVeszen is bevezetésre kerültek a PayU bankkártyás fizetési szolgáltatásai. A két vezető online aukciós weboldal ajánlásának köszönhetően azok a felhasználók, akik számláik befizetésére eddig más kifizetési módot is használtak, szívesen fogják fogadni majd a PayU által kínált új online kártyás fizetési szolgáltatást.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerkedés a Vaterával

Az egyik legnépszerűbb hazai honlap kétség kívül a Vatera. Kevés internetet használó ember van, aki …

Leave a Reply