Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Ismerkedés a Vaterával

Ismerkedés a Vaterával

Az egyik legnépszerűbb hazai honlap kétség kívül a Vatera. Kevés internetet használó ember van, aki nem hallott még róla. Miért olyan népszerű, és kedvelt az oldal? Erre rengeteg választ lehetne írni.
Aki regisztrál a vaterára, az egy hatalmas online piactéren találja magát. Nem nagyon van olyan dolog, amit itt nem lehetne megtalálni. Olyan ez, mint a józsefvárosi kínai piac, csak itt nincs akkora tömeg. A termékkínálat nagyon széles. Az 1 Ft-os Turbó rágó papírtól a 4.200.000 Ft-os BMW Z3 Turbóig minden megtalálható. Vannak használt termékek, és újak egyaránt. Valamint licitálós, és fix áras aukciók.
A keresési feltételek között minden számunkra fontos paramétert megadhatunk. Kereshetünk csak új termékekre, vagy csak fix árasokra. A találatokat pedig rendezhetjük ár szerint, aukció lejárta szerint, ahogy nekünk tetszik.
Ami még egy nagyon fontos dolog, az az értékelés. Minden aukciót értékel mind a vevő, mind az eladó. Így ha valaki csak gyenge minőségű dolgokat árul, vagy csaló, esetleg egy vevő nem fizet, azt az értékelésekből látni fogjuk. Érdemes figyelni az eladók értékelésit. Ha pár 100 Ft különbség van két egyforma termék között, de az olcsóbbat árulónak több negatív értékelése van. Akkor ne sajnáljuk azt a kis összeget, vegyük meg a drágábbat, mert az legalább biztosabb.
Sokszor vannak nyereményjátékok is a vaterán. Most például minden 1000 Ft feletti vásárlásért egy kódot kapunk, amivel minden héten értékes nyereményeket lehet nyerni.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Leave a Reply