Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Számlázási információk a Vateráról

Számlázási információk a Vateráról

A szálázási feltételek és információk megadása fontos,mert ez által tudjuk pontosan lebonyolítani az adásvételt.Az egyik legfontosabb tényező,hogy megadjuk a fizetés módját,hogy banki átutalással szeretnénk-e fizetni vagy postai csekken.A postai csekkes fizetés azért kerül inkább háttérbe,mert ott maga a csekk ára is felszámolásra kerül,ami csekkenként 200ft.
Ha a banki átutalást választjuk,akkor meg kell adnunk a pontos 24 számjegyből álló bankszámlaszámot.Ezután ki kell tölteni a számlázási adatok mezőt.Ezek közé tartozik a: név,irányítószám,város,utca,házszám,és cég esetén az adószám megadása is kötelező.
Mindez azért fontos,mert a Vatera online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást vezet a felhasználók sikeres tranzakcióiról.A rendszer folyamatosan,napi tartja nyilván a sikeres eladások és kiemelt megjelenések igénybe vétele után fizetendő díjtételeket.
Ebben az esetben a igénye szerint döntheti el,hogy banki átutalással,vagy csekken fizeti be a kiszámlázott tételt.A számla részletes elszámolása bruttó 300 forint felett kerül sor,és ekkor kerül sor a részletes számla kiküldésére is.
Ha viszont a felhasználó nem fizet,abban az esetben van a nem fizető felhasználók szankcionálása.Vagyis,ha a Vatera által kiküldött számla kiegyenlítése nem történik meg,amire 14 nap áll rendelkezésre,akkor a Vatera fizetési felszólítást küld a felhasználónak.Ha a fizetés kiegyenlítése mégis elmulasztásra kerül,akkor a felhasználót kitiltásra kerül.A tiltás feloldására ezek után csak akkor kerülhet sor,ha a számlát kiegyenlítették és nem mutat több hátralékot.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Leave a Reply