Kezdőlap / Oktatás / Skype nyelvoktatás / Online nyelvtanulás másképp – skype tanulás

Online nyelvtanulás másképp – skype tanulás

Az online nyelvtanulás a mai korban a technika egyre gyorsabb ütemben való fejlődése miatt egyre elterjedtebb, és népszerűbb lesz. Eddig is tudtuk, hogy az internet segítségével sok mindent, vagy akár mindent meg tudunk oldani, tudomást szerezni, de most már elérkeztünk oda, hogy tanulhatunk is online.
Ez első hallásra nem is olyan meglépő: online tanulás, azonban magunk sem gondolnánk, hogy valójában milyen hasznos lehet. Az internetes tanulással kapcsolatban lehetnek ugyan előítéleteink, de csak addig, amíg nem tapasztaljuk meg az előnyeit. A webes tanulásnak is van több oldala. Az egyik, a már sok helyen hirdetett, és elfogadott tanulási módszer, a Skype-pon keresztül való, interaktív nyelvtanulás, melynél egy nyelvtanárral állunk folyamatos kapcsolatban, ő segít a nyelvet elsajátítani, és órákat tart nekünk, akár egy magántanár.
Egy másik módszer, amikor mi saját magunknak az interneten keresztül keresünk nyelvtanulást elősegítő feladatokat. Ezek a feladatok már angol, német, francia, spanyol, amerikai-angol, portugál, és még elég sok nyelven megtalálhatóak, és általában nagyon hasznosak. Segítségükkel a helyesírást, és a nyelvtant egyaránt gyakorolhatjuk, de nagyon jók a szókincs bővítésében is. Az előnyük, hogy mindig leellenőrizhetjük magunkat, és a helyes megoldást is megtudhatjuk, ha valamit rosszul csinálunk. Emellett rendkívül hasznos lehet az eddigi nyelvtudási szintünk felmérésében is, és vannak külön ilyen jellegű feladatok is, melyekben a szint felmérését tűzték ki célul. Megint más feladatoknál viszont alapból kérik a nyelvtudási szintet, és ahhoz megfelelő nehézségű feladatokat oldhatunk meg.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Online skype videó nyelvlecke

Elfoglalt üzletember és szeretne nyelvet tanulni, ám erre egyszerűen nem tud időt szakítani? Esetleg kismama, …

Leave a Reply