Kezdőlap / Fényterápia / Otthoni egyszerű gyógymód

Otthoni egyszerű gyógymód

Manapság nagyon elterjed kezelési mód, de tudjuk e ,hogy már az ókorban is használták a még akkor egészséges napunk fényét is ilyen kezelésre.
Ezt a terápia nagyon sok betegség alternatív gyógymódja lehet.Sokan használják sokféleképpen bár ez ma már mesterséges fény nem napfény hiszen mind tudjuk ,hogy a 21. században a napfény sugarai már károsak.Fő csoport amibe tartozik és amiben meglehet határozni az az alternatív gyógymódok csoportja és egyenrangú a homeopátia vagy fitoterápia és hasonló természetes gyógymódokkal. Nincs fő gyógyítási területe sok betegségre alkalmazható.Ez is egy olyan gyógymód mely megelőzheti a bajt vagy éppen enyhítheti néhány esetben meg is gyógyítja azt. Felmerülhet a kérdés mégis milyen betegségekre, problémákra megoldás?Nos minden embernek ez is egy egyéni gyógymód , nagy általánosságban a következő betegségi típusokra alkalmas megoldás (immunrendszer erősítése,égési sérülésekre,bőr felületi sérülésekre,hegekre,izomhúzódásra,különböző fájdalmakra stb.).
Maga a terápia egy polarizált lámpával történik melyeket manapság nagyon meg kell nézni hiszen mint mindent ezeket is hamisítják és kiadjuk érte a pénz de a hitünket elveszítjük mert nem működik és nem értjük miért.Általában az ActiveBio+ polarizációs fényterápiás lámpát ajánlják mivel ennek hatása és ára nem eltérő tehát nem veszünk gagyit. Kimutatott tény , hogy ez a lámpa 51 egészségügyi problémára megoldás. Jelent esetbe én magam vagyok a tanú arra , hogy ez működik mert sajnálatos módon nagyobbik lányom 2 évesen takarítás közben elvette a zsíroldót és használni szerette volna ami sikerült is csak hogy a szemébe és arcára fröccsent. Nagyon megijedtünk óvok mindenkit az ilyen szerektől nos bementünk a kórházba és kiderült, hogy felmart a szemgolyóján 3-4 réteget és bár egy hétig kenegettük a kezelés csak kis részben segített és azt mondták 3 éves koráig nem tudják megállapítani ,hogy lát e. Puff ezt gondolom mindenki érezte ledöbbenés és kétségbe esés majd tovább irányítottak minket egy olyan szakemberhez aki ezzel a módszerrel nem csak a rétegeket gyógyította meg és állította helyre a szemét ha nem az arcán levő felmaródott hegeket is helyre hozta. Nem kívánok senkinek ekkora bajt ,de megnyugtatás ,hogy van egy ilyen gyógymód amely már otthon is használható. Szerencsére egy ilyen polarizációs lámpa alkalmazása nem igényel nagy szaktudást nagyon egyszerű a kezelése,használata teljesen biztonságos,teljesen fájdalom mentes és nincs hátránya. Manapság már nem csak a klinikákon ,de otthonunkban is megtalálható de találkozhatunk ezzel a módszerrel kozmetikusoknál és természetgyógyászoknál.
Öröm és megnyugtatás tudni, hogy mi is tehetünk azért ,hogy meggyógyítsuk magunkat és nem kell azonnal orvoshoz szaladnunk.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Fényterápia: a kék és a vörös fény hatásai a bőrápolásban

Lehetséges, hogy az arcra sugárzott fény látványosan újraéleszti az idősödő bőrt és segít a bőrbetegségek …

Leave a Reply