Kezdőlap / Egészség és fitness / Easy-fit / Pro és kontra: vélemények az EasyFitről

Pro és kontra: vélemények az EasyFitről

A legújabb csodaszer hazánkba is megérkezett. Itt az EasyFit, mellyel koplalás és megerőltető edzés nélkül hetente akár 2-3 kilogrammot is lehet fogyni.
És itt lépnek képbe a szkeptikusok. Vigyázat nem azt mondtam, hogy a legkisebb erőfeszítés nélkül, zabálás és henyélés mellett lehet fogyni ezzel a testsúlycsökkentő szerrel.

A kritikusok szerint napjainkban egyre több túlsúlyos ember van, viszont ha itt ez csodaszer és elődei, akkor ez a jelenség hogyan magyarázható. Míg a másik markáns vélemény, hogy nem létezik olyan szer, ami gyorsítaná az emésztést és a zsírégetést, a zsír felszívódását és gyorsítaná az anyagcserét. De gondolkodjunk csak egy picit. Ezeket a hatásokat néhány gyümölcs és gyógynövény fogyasztása által is elérhetjük. Akkor márpedig ebben a „csodaszerben „is kel, hogy legyen valami, hiszen 100 %-ig természetes alapanyagokból áll.

Nézzünk néhány siker sztorit.
Íme, az első.
„Én mikor elkezdtem szedni a tablettát az első héten csak 1,5kg-tól szabadultam meg, de nem tartottam be az előírt étrendet. Miután a második héttől az előírt étrend szerint kezdtem el táplálkozni jöttek a heti mínusz három, négy kilók. Szerintem mindenkinek ezt kéne használni!”
Ebből is látszik, hogy az előírtak betartásával, tényleg elérhető a kívánt hatás.

„Én már 5 éve járok le rendszeresen konditerembe edzeni. Túlsúly nem igazán volt rajtam, de a kockahasat nem tudtam sosem elérni. Mikor végig csináltam a kúrát az EasyFittel végre 5 év után újra olyan kockás a hasam, mint 20 évesen.” Tehát mindenkinek ajánlott nemcsak azoknak, akik nagy súlyfeleslegtől akarnak megszabadulni.

„Már évek óta magas vérnyomással küzdök, de ezt a terméket bátran ajánlom mindenkinek, mivel csak természetes eredetű anyagokat tartalmaz. Nem gyorsítja a szívverést, és nincs mellékhatása.” Ez a vélemény is alátámasztja azt, miszerint a természetes anyagoknak köszönhetően, nincs semmilyen káros mellékhatása, így azok is szedhetik, akik például cukorbetegséggel vagy magas vérnyomással küzdenek.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért más az Easy-Fit?

Amerika táplálkozási kiegészítő piac egyik vezető terméke az EasyFit melynek segítségével több millióan értek el …

Hozzászólás