Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Astrodiéta – Ikrek

Astrodiéta – Ikrek

Mottó: “Hasznos az, ami sokáig tart nagyon jóllakottan”
Az Ikrek (05. 21.–06. 21.) csillagjegyűekre a hosszú, kevésbé húsos, lent és fent keskeny test , a vékony, törékeny csontozat, vékony, karcsú végtagok jellemzőek.
Kockázati zónák: a test alsó része, ebből is különösen a has, fenék és a csípő.
Az Ikrek csillagjegyűeknek fő problémát a kitartás okozza, ugyanis ha valamit unalmasnak találnak, akkor hamar abbahagyják. Ezért náluk az eredményes fogyókúrához fontos a változatosság, és mellette olyan ételek, amelyek jóllakottan tartják, és a felesleges kilóiktól is gyorsan megszabadítják őket.
A számukra az ideális fogyókúra egy három napos folyadékkúra, amely alatt naponta 2-3 liter folyadékot kell kis kortyokban meginnunk. Ásványvizet és forró (instant) levest felváltva.
Majd ez után 6 napig háromszor étkezzenek: reggelit, meleg ebédet és hideg vacsorát fogyasszanak. A tésztaféléket kerülje, helyette egyen sok fehérjét: sovány csirke- és pulykamell, halak, tejtermékek.
Fontos, hogy mindig azonos időben és lehetőleg ne olvasson, vagy tévézzen közben, mert akkor nem figyel a mennyiségre. Alakítson ki magának egy megszokott menterendet, Ha lehet egyen minél több halat, tenger gyümölcseit, C-vitaminban gazdag gyümölcsöket (narancs, kivi). A dohányozást ha lehet hagyja el és csökkentsék a kávé-, teafogyasztást.
Ajánlott esténként a hársfatea, amely emésztést könnyítő és felfúvódás ellen jó.
Az Ikreknek a legjobb a fogyókúrához a február, április, augusztustól decemberig
Ikrek számára ajánlott sportok a tenisz, túrázás, kerékpározás, futás, fallabda, görkorcsolya, köredzés.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás