Rock tévé

A Rock tévé egy nemrégiben indult csatorna, bár létrejöttének gondolata már 2004-ben megfogant. A szervezés nehézkesen ment, mindig valami akadály ütközött a csatorna indulásához. A Rock tévé pedig igényes zenét játszik, minden korból, amióta a rock létezik. Ez minden korosztálynak szól és mindenkit megérint, hiszen érzelmeket tükröz. Érezhetünk közben dühöt és haragot, keservet, vagy jókedvet, egy azonban szinte biztos: a rock zene nem hagyja hidegen a nézőt, ahogy a ROCK tévé gondolata sem.
Ahány társadalom, annyi elvárás, de a rock az mindenhol ugyanaz. Hevesen megélt érzelmek sokasága, melyre főleg a mai világban igen nagy szükség van. Káosz és zűrzavar mindenhol és mindenben, de van valami, a ROCK tévé, ami hatással van ránk, nézőkre.
A kezdeti nehézségek után, azonban a ROCK tévé helyreállt, mármint az utóbbi három évet tekintve és végre saját műsorokat is tud és tudott gyártani. Ezek közül kiemelném a Rockpanoptikumot, mely elkalauzolja a nézőt a múltba, a jelenbe és mint egy fénysugár mutat előre, hogy a rock volt, van és lesz. Ezt a műsort akár történelmi áttekintésnek is vehetjük, nagy valószínűséggel ezért vonzza a fiatalabb korosztályt. A rocknak természetesen több típusát is megkülönböztetjük, ilyen például az alternatív rock, mely érdekes hangzás és érdekes stílus, de a rock alapvető ismertető jegyeit hordozza magán.
A ROCK TV mindenkinek készült, de talán a fiatalok szeretik hallgatni, vagy éppen az a negyvenes korosztály, aki így engedi ki a nap fáradt gőzt és idegességet. Jobb esetben, pedig átélik a régi koncertek és bulik hangulatát, amikor még ők voltak fiatalok. Próbálja ki mindenki!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A légy (The Fly – 1986)

A történet főszereplője egy tudós Seth Brundle, aki egy teleportáló gépen dolgozik. El akarja érni, …

Hozzászólás