Kezdőlap / Mobil és tablet / Samsung Galaxy Note 2, megéri?

Samsung Galaxy Note 2, megéri?

A Samsung ebben az évben piacra dobta az új generációs telefonját a Note 2-őt. Nagyon sokan az Iphone 5-höz hasonlítják, mivel tudásilag pontosan ugyanazt képviseli, azonban nagyságában bőven felülmúlja és ez szó szerint értendő.

Sokan azért nem szeretik az Iphone-okat, mivel nagyon hamar lemerülnek és nem mindig van lehetőség a töltésükre, azonban a Samsung új készülékével megragadta az Iphone-ban lévő technikát, és ez a saját megoldásaival összegyúrva, kiadta a Galaxy Note 2-őt.

A telefon akkumulátora egy töltéssel három napig bírja, és ugyanazokat a tevékenységeket végezhetjük el rajta mint az Apple ehhez hasonló termékén. Egy 5,5 colos AMOLED képernyője van, ami gyönyörű HD-felbontással rendelkezik, 8 megapixeles kamerája van, amivel tökéletes videofelvételt is tudunk készíteni. A telefon teljes menüje 3D-s grafikával bír, amit még csak növel, hogy 3D-s játékokat is találhatunk rajta, ami egy igazi kuriózum.  Az árában természetesen fele annyiba kerül mint az Iphone 5, így mindent összevetve érdemesebb ezt a telefont választani.
Azonban akad egy kis probléma, méghozzá a mérete. Sajnos nem tudni a tervezőkben milyen gondolat merült fel, amikor a külső tervezésnek nekikezdtek. A Note 2 szó szerint egy normál érintőképernyős telefonhoz képest is hatalmas. Néha olyan érzése lehet az embernek, mintha egy kis táblagépet fogna egy telefon helyett. Bárhol sms-t vagy éppen e-mailjeinket szeretnénk megnézni, egyszerűen el kell fordulunk valamerre, mert ezt a hatalmas képernyőt még messziről is jól eltudják olvasni. Egy férfi kezében meg épphogy elfér, de egy női kézben egyáltalán nem maximum, ha két kézzel markoljuk.
A telefonálás egyszerűen borzalmas vele, mivel nagy, így majdhogynem a fél arcunkat kitakarja, ha valahol telefonálunk.  Ilyenkor ajánlott használnunk a headset-et, azonban a telefon hordozása is nagy gondot jelent. Egy normál női farmer zsebben nem fér el, és a férfi bővebb zsebekből is kikandikál. Egyszóval bár okos, de szó szerint lehet nevezni, 2013 Samsung óriásának.

Kapcsolódó fórumok:

Hozzászólás