Kezdőlap / Divat-szépség / Az idei ősz divatja: színek, ruhák és kiegészítők

Az idei ősz divatja: színek, ruhák és kiegészítők

Azok a nők, akik szeretik követni a legújabb divattrendeket, fontos számukra a lenyűgöző megjelenés, biztos, hogy már most szívesen megismerkednek az idei ősz népszerű kiegészítőivel, a divatszínekkel és az őszi trendekkel. Mivel már nem kell sokáig várni, hogy beköszöntsön az ősz, itt az idő körbenézni, mi lesz most divatos!
A 2011-es őszi divatban megjelennek a különféle bőr és műbőr ruhák, így például ismét divatos lesz a kígyóbőr, az igazi- és műbőr dzseki, táska, csizma. Ezen kívül hangsúlyt kap a leopárd- és párducminta, főként a felsőruházatban, bár táska, sál és minden más kiegészítő divatos, ha párduc-, vagy leopárdmintás. Bár az ősz elejére még nem lesz jellemző, a tél közeledtével népszerűvé fog válni a szőrmés sál, sapka, vagy kabát is. A már-már feledésbe merülő lila szín is ismét trendinek számít.
A felsőruházatban most igazán jól mutat a blézer és a vékonyabb kabát derékövvel. Ezek a darabok karcsúsítanak és hosszítják a felsőtestet, így alacsonyak is bátran viseljék! Színben elsősorban az ősz már megszokott színei dominálnak, mint például a barna, piros, vagy bézs, de ahogy fent már említettem a bőrhatású, és leopárdmintás felsők nagyon trendinek fognak számítani.
Bár eddig a testhez álló pamut, vagy bőrhatású ún. „cicanadrágok” voltak népszerűek, most ősztől egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a bő fazonú, egyenes szárú nadrágok és a csőszoknya. Az alsó ruházat általában egyszínű, csípőben bő pamut, vagy szövetanyagból készült, ami remekül passzol a mintás, színes felsőkhöz. Természetesen a szűk nadrágok nem fognak eltűnni teljesen, nyugodtan lehet őket viselni, legjobb a bőrhatású, kígyóbőr- és párducmintás darab.
A kiegészítők idén ősszel legyenek feltűnőek és merészek, a szolid ékszereket egyenlőre félretehetjük, a gyűrűk, karkötők, nyakláncok és fülbevalók feltűnőek, érdemes a rock stílust választani. A 2011/őszi sminkdivat szerint a füstök szemek a legideálisabbak, a smink színei fekete, szürke, barna, narancs és arany. Az ajkakat érdemes a szokottnál erősebben színezni.
Összefoglalva az ősz új divatja merész, hangsúlyos és szabd, ezt sugallja az öltözködés, a kiegészítőink és a smink is. Ha eddig nem mertük felvenni ez efféle ruhákat, most itt a lehetőség!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Hozzászólás